EUR: 312,65 Ft
CHF: 260,89 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Külföld

Méreginjekcióval végzett hat emberrel egy orvos

Méreginjekciókkal meggyilkolt hat embert, majd holttestüket elrejtette a házában vagy elásta a kertjében egy indiai orvos, akit a nyugat-indiai Maharástra szövetségi állam egyik városában őrizetbe vettek az indiai hatóságok.

A rendőrség egyik szóvivője kedden azt mondta: az egészségügyi szakember bevallotta, hogy öt nőt és egy férfit megölt. Közülük többen a nyugat-indiai Mumbaitól 230 kilométerre délre fekvő Vai városában tűntek el az elmúlt évek során.


A szóvivő hozzátette: a gyilkosságok indítéka egyelőre ismeretlen, mivel az orvos a kihallgatáson egymásnak teljesen ellentmondó információkat szolgáltatott a nyomozóknak.

Padmakar Ganvat, az ügyön dolgozó egyik rendőr a The Straits Times című szingapúri lap szerint úgy nyilatkozott, hogy a rendőrség négy holttestet talált az orvos házában és egyet a kertjében.

A lap szerint a hatóságok őrizetbe vették a férfi ápolónőjét is azzal a gyanúval, hogy segédkezett a gyilkosságok végrehajtásában.

Egyelőre nem világos, hogy az áldozatok milyen viszonyban álltak az indiai sajtóban csak Doktor Halál néven emlegetett orvossal.

Indiai sajtóorgánumok arról számoltak be, hogy utolsó áldozatát egy teljesen ismeretlen gyógyszer túladagolásával küldte a halálba, miután a nő megfenyegette, hogy a rendőrséghez fordul az orvos által elkövetett egyik korábbi gyilkosság miatt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tripla sorscsapást élt túl

  Tripla sorscsapást élt túl

  Nincs szerencséje az amerikai Dylan McWilliamsnek a vadállatokkal: az elmúlt négy évben a 20 éves fiatalembert megharapta egy medve, megmarta egy csörgőkígyó, és a héten Hawaii partjainál egy tigriscápa harapott a lábszárába.

 • Kaméleon

  Kaméleon

  Testfestékkel álcázta modelljét Trina Merry, akinek az volt a célja, hogy az alanya teljes mértékben egybeolvadjon a háttérrel.

 • Süket és vak kutyus mentett életet

  Süket és vak kutyus mentett életet

  Hálás lehet az az amerikai család 17 éves kutyájának, ugyanis Queensland államban található tanyájukról elkóborolt 3 éves kislányuk, akire a hűséges juhászkutya vigyázott az erdőben.

 • Vádat emeltek a torontói gázoló ellen

  Vádat emeltek a torontói gázoló ellen

  Vádat emelt tíz rendbeli gyilkosság és 13 rendbeli emberölési kísérlet miatt kedden egy torontói bíró Alek Minassian gyanúsított ellen, aki az előző nap bérelt kisteherautójával járókelők közé hajtott Torontóban – jelentette a kanadai sajtó.