EUR: 332,42 Ft
CHF: 302,48 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Mészöly Kálmán műtéte után újra elveszi feleségét

Kétszer kellett operálni és hat hétig feküdt kórházban Mészöly Kálmán. A 75 éves egykori válogatott labdarúgó hálás a sorsnak, hogy már otthon lábadozhat. A Lokálnak pedig azt is elárulta: újra el akarja venni a feleségét.

Mészöly Kálmán (Fotó: Máté Krisztián)

Mészöly Kálmán (Fotó: Máté Krisztián)

Másfél hónapja már otthon lábadozik Mészöly Kálmán. A volt szövetségi kapitányért, aki májusban került kórházba, sokan aggódtak, hisz kiderült, hogy prosztataproblémák miatt meg kell műteni. A „Szőke Szikla” most a Lokálnak mesélte el, mennyi mindent köszönhet feleségének, Gyöngyinek.


– Most már jól vagyok, hála istennek! A napokban voltunk kontrollvizsgálaton és minden leletem tökéletes. Nagyon drukkoltam, hogy ez így legyen! Igazából a feleségemnek köszönhető, hogy egyáltalán elmentünk az orvoshoz. Unszolt, mert érezte, hogy valami nem stimmel. Igazi angyal! Öt-hat hetet voltam kórházban, és sajnos az első műtét után kiderült, hogy újra operálni kell. Mindössze három nap telt el a két beavatkozás között. Orvos barátom csak ennyit mondott: Kálmikám, csinálni kell még egyet… ne tudja meg, mennyire a plafonon voltam – mesélte Mészöly, aki mindig is őszinteségéről volt híres.

– Úgy érzem, túl vagyok a nehezén. Persze ilyenkor sok minden felmerül az emberben, én is elgondolkoztam az életemen. Jobban figyelek magamra és a mellettem álló barátaimra is. Két műtét egymás után viszont nem volt egyszerű. A feleségem is sportoló volt, így már hozzászoktunk a sérülésekhez, de ez egy egészen új dolog volt. Nem tudtuk, mire számíthatunk, de most már tökéletes minden és csak ez számít. Korábban nem voltam szűrővizsgálatokon, és ez nagy hiba volt – ismerte el a Szőke Szikla. A Lokál úgy értesült, hogy az egykori sportoló újra megerősítette a kapcsolatát a feleségével. Mészöly ezt azonban tagadta, ám annyit elismert, valóban tervezi, hogy újra elvegye kedvesét.


meszoly_feleseg

– Tervben van, hogy újra feleségül veszem, eljön majd ennek is az ideje! Már amúgy is megfogalmazódott bennem ez a gondolat, de ezt Gyöngyikével is meg kell beszélni. A rengeteg jó dolog mellett a saját dolgaimat is figyelembe véve meg kell majd kérdeznem tőle, hogy továbbra is velem akar-e még lenni – tette hozzá Mészöly, aki tizenöt éve vette feleségül Bárdi Gyöngyi egykori válogatott röplabdázót. És hogy mi a jó házasságuk titka?
– Az, hogy nagyon aranyos pasi vagyok és nagyon szeret a feleségem – mondta nevetve a focilegenda.

Budapest, 2014. december 9. Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, korábbi szövetségi kapitány meghatódik a pályafutását bemutató, A Szőke Szikla életregénye című könyvének bemutatóján Budapesten 2014. december 9-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Mészöly Kálmán nagyon aggódott az eredmények miatt, de szerencsére újra egészséges. Sosem rejti el az érzelmeit, itt a könyvbemutatóján érzékenyült el (fotó: MTI)

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.