2018. április 20., péntek
Tivadar

Belföld

Nem lesz járatritkítás a BKK-nál

A BKK cáfolja az Index.hu információját, miszerint járatritkítást tervezne. Szeptembertől 1-jétől ismét a tanítási időszakban érvényes menetrend lép életbe, a jelenlegihez képest több mint 200 járművel több közlekedik majd a fővárosban. – A BKK nem készített elő és nem vezet be szeptembertől járatritkítást, sőt, folyamatosan fejleszti a közösségi közlekedési infrastruktúrát és a szolgáltatás színvonalát. Augusztus 28-tól folytatódik a budai fonódó villamoshálózat peronjainak átépítése a Villányi úton és az Alkotás utcában, ennek keretében újabb 20 peron épül át a térségben. Az átépítés miatt október közepéig egyes villamosjáratok összevontan vagy terelt útvonalon közlekednek, így a budai fonódó villamoshálózaton vágányzári menetrend lesz érvényben – tájékoztatott a BKK.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rogán: Jottányit sem engedünk

    Rogán: Jottányit sem engedünk

    “Ágyútűz fog zúdulni ránk, de ez az ágyútűz egy olyan erődöt fog érni, amelyet a magyar emberek keményen megerősítettek április 8-án. Mi ki fogunk tartani, a bevándorláspolitika ügyében egy jottányit sem engedünk “– mondta a PestiSrácok.

  • Kisétált az őrizetből Gyárfás

    Kisétált az őrizetből Gyárfás

    Nem kezdeményezte a Fenyő-gyilkosság felbujtójaként meggyanúsított Gyárfás Tamás előzetes letartóztatását a Fővárosi Főügyészség, így a mai tárgyaláson arról dönt a bíróság, hogy a gyanúsított kap e nyomkövetőt a bokájára vagy sem.