EUR: 323,50 Ft
CHF: 285,02 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Nem lesz járatritkítás a BKK-nál

A BKK cáfolja az Index.hu információját, miszerint járatritkítást tervezne. Szeptembertől 1-jétől ismét a tanítási időszakban érvényes menetrend lép életbe, a jelenlegihez képest több mint 200 járművel több közlekedik majd a fővárosban. – A BKK nem készített elő és nem vezet be szeptembertől járatritkítást, sőt, folyamatosan fejleszti a közösségi közlekedési infrastruktúrát és a szolgáltatás színvonalát. Augusztus 28-tól folytatódik a budai fonódó villamoshálózat peronjainak átépítése a Villányi úton és az Alkotás utcában, ennek keretében újabb 20 peron épül át a térségben. Az átépítés miatt október közepéig egyes villamosjáratok összevontan vagy terelt útvonalon közlekednek, így a budai fonódó villamoshálózaton vágányzári menetrend lesz érvényben – tájékoztatott a BKK.

Kapcsolódó Cikkek

 • Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Múlt csütörtökön rendezte az Országos Bírósági Hivatal a Juhász Andor emléknapot, amely keretében belül a sajtó munkatársai meglátogatták a Magyar Igazságügyi Palotát.

 • Brüsszel megnyitná a határokat

  Brüsszel megnyitná a határokat

  Kövér László volt a vendége az ECHO TV Bayer Show című műsorának hétfőn. Az Országgyűlés elnöke kifejtette Ujhelyi István hazaárulása kapcsán, hogy a hülyeség demokratikus jog, míg nem ütközik törvénybe.

 • Bikinik a tengerfenékről

  Bikinik a tengerfenékről

  Kát magyar lány úgy döntött, hogy megtisztítják a tengereket a műanyaghulladéktól, de nem viszik messzire a víztől, hanem ott maradnak, és bikiniket gyártanak belőle.