2018. április 20., péntek
Tivadar

Aktuális XV.kerület

Nyílt utcán vágta fel az ereit a budapesti fiú

A XV. kerületben akart végezni magával az a fiatal fiú, aki egy pengével felvágta ereit hétfőn este. Egy szemtanú szerint az öngyilkossági kísérletnek az lehetett az oka, hogy kiközösítették – írja a Ripost.
A lapnak nyilatkozó szemtanú elmondta, hogy a 18-20 év körüli fiatal egy szórakozóhely előtt ment oda egy társasághoz, de azok nem akartak vele szóba állni és elzavarták. Ezt követően a srác átsétált a szemközti oldalba, ahol egy pengével felvágta az ereit. A vérző fiút látva a szemtanú azonnal elsősegélydobozért szalad és ellátták a fiatalt, akit a mentők kiérkezése után kórházba szállítottak. Állapotáról nem adtak felvilágosítást.

Ha segítségre van szüksége!


Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Kapcsolódó Cikkek

 • Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

  Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

  A választások eredménye megerősítette, hogy a gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak, így a következő években is a tartós, évi 4 százalék körüli növekedés, a stabil pénzügyi alapok fenntartása, az államadósság csökkentése, az államháztartási hiány további mérséklése, a munkanélküliség csökkentése és a teljes foglalkoztatás megvalósítása kiemelten fontos marad – mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten.

 • 48 millió forintos bírságot kapott a UPC

  48 millió forintos bírságot kapott a UPC

  Jogszerűtlen piaci magatartása miatt 48 millió forintos bírsággal sújtotta a UPC-t az alapvető európai uniós és hazai jogszabályok súlyos és tudatos megsértése miatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

 • Holland kutató: A migráció nem megoldás

  Holland kutató: A migráció nem megoldás

  A migráció, vallás és gazdaság címmel rendezett nemzetközi szakmai konferenciát a Migrációkutató Intézet (MKI) és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóközpontja múlthét csütörtökön.