EUR: 326,31 Ft
CHF: 289,28 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Egyéb III.kerület

Óbudán tanul a riói bronzérmes Rédli

redliaranyhunfencing-10136

Az első olimpiáján csapatban bronzérmet szerzett Rédli András az Óbudai Egyetem hallgatója

A magyar férfi párbajtőrcsapattal olimpiai bronzérmet szerzett Rédli András, az Óbudai Egyetem Trefort Ágoston Mérnökpedagógiai Központjának hallgatója.

– Nagyon boldog vagyok, hogy bronzérmes lett a csapatunk! Próbáltam befejező emberként a lehető legjobban helytállni, és ez kétszer sikerült. A franciák ellen sem sokon múlt, egy tus hátrányban balszerencsés találatot kaptam. Hosszú úton mentünk végig, ez a harmadik helyezés mindenért kárpótol – nyilatkozta András első olimpiája után a Magyar Vívószövetségnek.


Az olimpia utáni rövid távú tervei között szerepel, hogy befejezi a mestertanár szakot az Óbudai Egyetemen, és ezzel megszerzi harmadik diplomáját. Ehhez a gyakorlati félév elvégzése van hátra, amelyet a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiáján van lehetősége teljesíteni, ahol jelenleg főhadnagyként szolgál.

Az Óbudai Egyetem Rédli Andrással a vancouveri világkupaverseny után készült interjúja a

http://news.uni-obuda.hu/articles/2016/03/09/interju-redli-andrassal linken érhető el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.