2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Olimpikont szeret Gesztesi Károly

Gesztesi Károly szerelmi élete az elmúlt időszakban egyre furcsább. Liptai Claudiától való válása óta szinte egyáltalán nem beszél a magánéletéről, ám a múlt héten eddig ismeretlen hölggyel mutatkozott egy sajtóeseményen. A Lokál kiderítette, Gesztesi új szerelme egy egykori olimpikon.

Legutóbb még arról szóltak a hírek, hogy Gesztesi Károlynak barna hajú, fiatal barátnője van, néhány hónapra rá pedig a színész a Lokálnak mesélt a szakításáról. Nos, a sok hányattatás után lehet, hogy Károly most végre révbe ért, mert a Hot! magazin tizedik születésnapi partiján mindenki nagy meglepetésére egy szőke hölggyel érkezett, ráadásul kézen fogva, és egész este szinte alig mozdultak el egymás mellől. A Blikk írt elsőként arról, hogy a színész és partnere valójában egy párt alkot. A Lokál most kiderítette, hogy a hölgy neve Csilla, aki egykor olimpikon volt, és több évtizedes barátság fűzi őket egymáshoz. Az utóbbi időben pedig jóval közelebbi kapcsolatba kerültek. Lapunk elérte a hölgyet, aki szívesen nyilatkozott is kapcsolatukról, de később Gesztesi Károly kérésére visszavonta szavait. A színészt is kerestük, aki néhány másodperc gondolkodás és egy mély sóhaj után régi ismeretségről és mély barátságról mesélt, amikor Csilláról kérdeztük. – Nagyon közel állunk egymáshoz Csillával, mindig remekül érezzük magunkat egymás társaságában. Valóban vele mentem a magazin születésnapi bulijába, mert úgy éreztem, hogy szükségünk van kikapcsolódásra. Most igen nehéz időszakon van túl, és ez még közelebb hozott minket egymáshoz, még jobban elmélyült a barátságunk, és szerettem volna, ha végre megszabadul a rengeteg feszültségtől.


gesztesi_ripost

Egy közeli ismerősük szerint ugyanakkor már évek óta egy párt alkotnak, és nyílt titok a szerelmük. – Úgy tudom, két-három éve már nemcsak barátság van köztük, hanem annál sokkal több. Valóban egy párt alkotnak, noha a tágabb környezetük előtt Gesztesi ismertsége miatt titkolják. Szűkebb baráti körükben viszont nyílt titok a kapcsolatuk, de Csilla munkahelyén is mindenki tényként kezeli, hogy ők egy pár. Nyilvánosan viszont csak most jelentek meg együtt, mert Csilla eddig nem volt rá felkészülve. Még nem költöztek össze, és úgy tudom, nem is tervezik, de Károly, amikor csak ideje engedi, Csillával van. Sokszor lazítanak együtt az egyik uszodában, ahol a jakuzziban és a szaunában szemmel láthatóan fantasztikusan egymásra tudnak hangolódni – mondta az ismerős, aki elárulta, ő bizony örül a pár boldogságának. – Csilla is hasonló megpróbáltatásokon ment keresztül a magánéletében, mint Károly, mindketten megérdemlik, hogy végre boldogok legyenek. Egyedül az áll az útjukban, hogy Gesztesit mindenki ismeri, és nem szeretnék, ha még a csapból is a szerelmük folyna – árulta el a közeli ismerős.

Gesztesi Károly (Fotó: Máté Krisztián)

Gesztesi Károly (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.

 • Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

  Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

  Orbán Józsi a gyógyulás útjára lépett, hiszen agydaganata után a friss vizsgálati eredmények szerint tüdődaganata is eltűnt. Az énekes nagyon boldog, hogy úgy tűnik sikerült legyőznie a gyilkos kórt és már most azon van, hogy minnél előbb visszatérjen a színpadra, habár még mindig nem sikerült letennie a cigarettát.