EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb XI.kerület

Óriási ez a tanszersüni!

Az iskolások ceruzatartó sünijének négyméteres óriásváltozatával költözött be augusztus végéig az Ökumenikus Segélyszervezet Újbuda bevásárlóközpontjába, hogy felhívja a figyelmet az Iskolakezdés együtt! akcióra.
A program célja, hogy a vakáció utolsó napjaiban a bevásárlóközpontokat megrohamozó szülők közül minél többen csatlakozzanak az összefogáshoz, azokra is gondolva, akiknek önerőből esélyük sincs mindent beszerezni gyermekeiknek.
adománygyűjtő akciót sajtótájékoztatóval indítják el, melynek keretében Wolf Kati énekesnő és Székely Bulcsú olimpiai bajnok vízilabdázó segítenek az óriás süni ceruzákkal való feltöltésében (Fotó: Keresztesi Balázs)

Ceruzákkal tölti fel a szimbolikus óriás sünit Wolf Kati énekesnő és Székely Bulcsú olimpiai bajnok vízilabdázó az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtő akciójában (Fotó: Keresztesi Balázs)

Az E.On és a Hello Wood által készített installáció adománypontként fog működni: mindenki, aki a helyszínen csatlakozik, magával vihet emlékbe egyet a süni tüskéibe rejtett ezer egyedi ceruzából. Wolf Kati énekesnő, a kampány arca és Székely Bulcsú olimpiai bajnok vízilabdázó is segített a süni ceruzákkal való feltöltésében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.