2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb XX.kerület

Őrült nagy buli lesz

Elmúlt a nyár, a fesztiválok és szabadtéri koncertek lassan az utolsó szakaszukhoz érkeznek. A nyártól a közeli Budapest Parkban köszön el az Anna and the Barbies formáció. Az énekesnő, Pásztor Anna lapunknak elmondta, mitől lesz különleges a fővárosi buli, és mi változott, mióta két gyermek anyukájaként áll színpadra.

Budapest, 2016. augusztus 12. Pásztor Anna énekel az Anna and the Barbies koncertjén a budapesti Hajógyári-szigeten a 24. Sziget fesztivál első napján, 2016. augusztus 12-én. MTI Fotó: Marjai János

Pásztor Anna legtöbbször saját maga találja ki ruhakölteményeit
MTI Fotó: Marjai János

– A parkos koncert mindig a nyár megkoronázása. A zenekarok ritkán kerülnek ilyen fantasztikus színpad közelébe. A Sziget Nagyszínpadához szokták hasonlítani, és méretében is akkora. Nemzetközi szupersztárnak érezzük magunkat itt, és komoly megmérettetés is egyben. Nagyon készülünk rá – foglalta össze Pásztor Anna lapunknak, mitől olyan különleges a szeptember 8-i fővárosi fellépés. Az Utópia elnevezésű turné hét állomásából ez lesz az utolsó előtti, a zárás novemberben következik a Fővárosi Nagycirkuszban. – Megkoronázzuk a nyári fellépéseket a parkos koncerttel, hiszen azt követően egy hosszabb szünet következik, már ami a koncerteket illeti. A csúcson vagyunk, hatalmas bulival köszönünk el a nyártól.


Kapolcs, 2015. július 25. Pásztor Anna énekes (j) és Pásztor Sámuel gitáros az Anna and the Barbies együttes koncertjén a 25. Művészetek Völgye összművészeti fesztiválon Kapolcson, a Blue sPot Majorban 2015. július 24-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Anna testvérével, Sámuellel a Művészetek Völgyét is meghódította
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Az Anna and the Barbies fellépései a zenei sokszínűség mellett arról is híresek, hogy az énekesnő, Pásztor Anna rendre valamilyen, az őrület határát súroló ruhakölteményben és sminkben lép színpadra.

– Ez egy belülről jövő igényem – summázott, amikor arról kérdeztük, mégis mi hajtja napról napra a megújulás felé, hogyan kerüli el, hogy ne ugyanúgy lépjen színpadra minden alkalommal. – Rájöttem, hogy amíg ez élvezetet nyújt nekem, addig azt a közönség is megérzi, és átveszi a hangulatot. Fontos, hogy ne ragadjunk benne a mókuskerékben, hanem frissek maradjunk, mert különben nem leszünk izgalmasak és őszinték.


Két kisgyerek anyukájaként sem fogja vissza magát és teljes erővel dolgozik a banda sikeréért. – A családi kézikönyvet eldobtuk, nálunk nem működhet. Nagy rugalmasság, lazaság, humorérzék kell a kis családom részéről, hogy senki se sérüljön. Komoly matekozás szükséges, hogy minden klappoljon, de szerencsére működik. Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, mióta gyermekeim vannak.

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra (Fotó: Keresztesi Balázs)

Hosszú évekig tartott, míg az ismeretlenségből kitörtek (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.