EUR: 321,71 Ft
CHF: 280,67 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb XX.kerület

Őrült nagy buli lesz

Elmúlt a nyár, a fesztiválok és szabadtéri koncertek lassan az utolsó szakaszukhoz érkeznek. A nyártól a közeli Budapest Parkban köszön el az Anna and the Barbies formáció. Az énekesnő, Pásztor Anna lapunknak elmondta, mitől lesz különleges a fővárosi buli, és mi változott, mióta két gyermek anyukájaként áll színpadra.

Budapest, 2016. augusztus 12. Pásztor Anna énekel az Anna and the Barbies koncertjén a budapesti Hajógyári-szigeten a 24. Sziget fesztivál első napján, 2016. augusztus 12-én. MTI Fotó: Marjai János

Pásztor Anna legtöbbször saját maga találja ki ruhakölteményeit
MTI Fotó: Marjai János

– A parkos koncert mindig a nyár megkoronázása. A zenekarok ritkán kerülnek ilyen fantasztikus színpad közelébe. A Sziget Nagyszínpadához szokták hasonlítani, és méretében is akkora. Nemzetközi szupersztárnak érezzük magunkat itt, és komoly megmérettetés is egyben. Nagyon készülünk rá – foglalta össze Pásztor Anna lapunknak, mitől olyan különleges a szeptember 8-i fővárosi fellépés. Az Utópia elnevezésű turné hét állomásából ez lesz az utolsó előtti, a zárás novemberben következik a Fővárosi Nagycirkuszban. – Megkoronázzuk a nyári fellépéseket a parkos koncerttel, hiszen azt követően egy hosszabb szünet következik, már ami a koncerteket illeti. A csúcson vagyunk, hatalmas bulival köszönünk el a nyártól.


Kapolcs, 2015. július 25. Pásztor Anna énekes (j) és Pásztor Sámuel gitáros az Anna and the Barbies együttes koncertjén a 25. Művészetek Völgye összművészeti fesztiválon Kapolcson, a Blue sPot Majorban 2015. július 24-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Anna testvérével, Sámuellel a Művészetek Völgyét is meghódította
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Az Anna and the Barbies fellépései a zenei sokszínűség mellett arról is híresek, hogy az énekesnő, Pásztor Anna rendre valamilyen, az őrület határát súroló ruhakölteményben és sminkben lép színpadra.

– Ez egy belülről jövő igényem – summázott, amikor arról kérdeztük, mégis mi hajtja napról napra a megújulás felé, hogyan kerüli el, hogy ne ugyanúgy lépjen színpadra minden alkalommal. – Rájöttem, hogy amíg ez élvezetet nyújt nekem, addig azt a közönség is megérzi, és átveszi a hangulatot. Fontos, hogy ne ragadjunk benne a mókuskerékben, hanem frissek maradjunk, mert különben nem leszünk izgalmasak és őszinték.


Két kisgyerek anyukájaként sem fogja vissza magát és teljes erővel dolgozik a banda sikeréért. – A családi kézikönyvet eldobtuk, nálunk nem működhet. Nagy rugalmasság, lazaság, humorérzék kell a kis családom részéről, hogy senki se sérüljön. Komoly matekozás szükséges, hogy minden klappoljon, de szerencsére működik. Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, mióta gyermekeim vannak.

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra (Fotó: Keresztesi Balázs)

Hosszú évekig tartott, míg az ismeretlenségből kitörtek (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.