EUR: 312,65 Ft
CHF: 260,89 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Sport

Pályán meztelenkedett az Eb-győztes focista

Anyaszült meztelenül rohant be a pályára a volt dán válogatott Lars Elstrup a dán élvonalbeli Randers–Silkeborg mérkőzésen. Az 53 éves egykori csatár, aki tagja volt az 1992-ben Európa-bajnokságot nyerő dán válogatottnak, a nem mindennapi mutatvány után a kezdőkörben még fejen is állt, itt tudták elkapni a biztonságiak. A focistának nem ez volt az első botránya, 1999-ben megvert egy iskolás gyereket, 2004-ben pedig Koppenhágában tartóztatták le, mivel meztelenül sétált az utcán. A 34-szeres válogatott egyébként nemrég szabadult 60 napos börtönbüntetéséből, amit erőszakoskodásért kapott.

241864_lars_elstrup

Kapcsolódó Cikkek

  • Elhunyt Henri Michel

    Elhunyt Henri Michel

    Hetvenéves korában elhunyt Henri Michel, aki szövetségi kapitányként 1986-ban világbajnoki bronzérmes lett a francia labdarúgó-válogatottal, 1984-ben pedig Los Angelesben olimpiát nyert a nemzeti csapattal.

  • Gasquet a Bazilika előtt teniszezett

    Gasquet a Bazilika előtt teniszezett

    Életében nem játszott ilyen szép helyen Richard Gasquet. A budapesti Gazprom Open ATP-tornán szereplő francia teniszező a Szent István Bazilika előtt a versenyt reklámozandó ütögetett a jövő hazai reménységeivel.