EUR: 326,30 Ft
CHF: 289,62 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb

Prince féltestvére a popherceg birtokára pályázik

Prince áprilisi hirtelen halála után szinte azonnal elindult a családi lavina. Örökösei egymást tépve jelentkeznek a bíróságon, hogy valami nekik is jusson az énekes vagyonából és ingatlanjaiból.

A popherceg féltestvére szintén bejelentkezett, azt a birtokot és házat szeretné magának, amit állítólag Prince az édesanyjának építtetett. Omarr Baker, a féltestvér azt állítja, hogy rengeteget törődött Prince édesanyjával annak 2002-es haláláig, még akkor is, amikor az énekes már csak alig látogatta.

Fotó: Profimedia, Zuma Press - News

Fotó: Profimedia, Zuma Press – News

Ezért érzi úgy, hogy végrendelet hiányában neki kellene örökölnie a hatalmas, többhektáros birtokot a rajta álló óriási villával.

Prince_at_Coachella

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.