EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb

Renée Zellweger miatt lett öngyilkos a szerelme

Az eset húsz évvel ezelőtt történt, az azonban csak most derült ki, hogy Renée Zellweger elköltözése és a vele való szakítás volt az utolsó csepp a pohárban egykori párjánál, mielőtt meghúzta a ravaszt. Az Oscar-díjas színésznő több mint húsz évvel ezelőtt ismerte meg a basszusgitáros Sims Ellisont, akivel öt évig voltak együtt az 1990-es évek elején. A férfi depresszióval küzdött, állítólag korábban többször is megpróbált öngyilkos lenni. A színésznő mindent megtett, hogy segítsen neki, végül azonban kihűlt a kapcsolatuk és szakítottak. Több mint húsz évvel a férfi halála után annak édesanyja, Bonnie mesélt erről, hozzátéve, hogy nem hibáztatja a színésznőt. Renée egyébként egykori párja halálának évfordulóján mindig ellátogat a sírhoz Austinba.

Fotó: Profimedia, Goff Photos

Fotó: Profimedia, Goff Photos

ellison1 ellison2

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.