EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,75 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb

Renée Zellweger miatt lett öngyilkos a szerelme

Az eset húsz évvel ezelőtt történt, az azonban csak most derült ki, hogy Renée Zellweger elköltözése és a vele való szakítás volt az utolsó csepp a pohárban egykori párjánál, mielőtt meghúzta a ravaszt. Az Oscar-díjas színésznő több mint húsz évvel ezelőtt ismerte meg a basszusgitáros Sims Ellisont, akivel öt évig voltak együtt az 1990-es évek elején. A férfi depresszióval küzdött, állítólag korábban többször is megpróbált öngyilkos lenni. A színésznő mindent megtett, hogy segítsen neki, végül azonban kihűlt a kapcsolatuk és szakítottak. Több mint húsz évvel a férfi halála után annak édesanyja, Bonnie mesélt erről, hozzátéve, hogy nem hibáztatja a színésznőt. Renée egyébként egykori párja halálának évfordulóján mindig ellátogat a sírhoz Austinba.

Fotó: Profimedia, Goff Photos

Fotó: Profimedia, Goff Photos

ellison1 ellison2

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.