EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb XVIII.kerület

Sör- és sztárparádé Lőrincen

Megtelt a Kossuth Lajos tér a mögöttünk hagyott hétvégén. Péntektől vasárnapig rendezték a XVIII. kerületi Kézműves Sörfesztivált. A széles italkínálat mellett zenei csemegével is szolgált az ingyenes rendezvény.

XVIII. ker Kossuth Lajos tér, Kézműves Sörfeszt, Szikora Robi, R-go (Fotó: Keresztesi Balázs)

Telt ház és jó hangulat volt a Kossuth téren
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Másodszor rendezték meg a kerületi sörfesztivált, amely idén talán még több látogatót vonzott. Az időjárás is kegyes volt a hétvégén a közönséghez, a jókedvet a sokféle sör és a remek zenei kínálat garantálta. Egyre többet hallani a kézműves sörökről, a széles paletta mértékletes végigkóstolásához kellett is a három nap.


XVIII. ker Kossuth Lajos tér, Kézműves Sörfeszt, Szikora Robi, R-go (Fotó: Keresztesi Balázs)

Mindenki megtalálta a kedvenc sörét a fesztiválon
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Ehhez társult a kulturális kínálat nemzetiségi folklórműsorral, gyerekprogrammal és sportbemutatókkal, valamint olyan nevek is felléptek a három nap során, mint Szikora Róbert és az R-GO (képünkön), Roy és Ádám, a Belmondo vagy az Animal Cannibals. A városrész vezetése úgy fogalmazott, hogy reményeik szerint hagyományt teremtettek, és lesz még sörfesztivál Lőrincen.

XVIII. ker Kossuth Lajos tér, Kézműves Sörfeszt, Szikora Robi, R-go (Fotó: Keresztesi Balázs)

XVIII. ker Kossuth Lajos tér, Kézműves Sörfeszt, Szikora Robi, R-go
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.