EUR: 312,65 Ft
CHF: 260,89 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Stohl Luca apró dolgoktól is boldog

A boldogság receptjét természetesen a sztárok is szeretnék megismerni, és egy videósorozatban időről időre el is mondják, szerintük mi a titok nyitja. Zsidró Tamás állítja, ő mindennap kap mások boldogságából, amikor vendégének tetszik az új hajkoronája. – Óránként érkezik egy mosoly, ha jól sikerül a frizura, nekem ez is boldogság. Ezenkívül három kiemelkedően boldog emlékem van, a három fiam születése – mesélte a mesterfodrász a Sziget VIP-részlegében. Zacher Gábornak szintén a családja az igazi boldogságforrás. – Hogy mi kell nekem? A fiam, a párom és a munkám, számomra ez a három dolog okozza a legtöbb örömet – mondta a toxikológus. A TV2 csoport új műsorvezetője, Stohl Luca szerint is fontos a család jelenléte, de akár a napsütés is mosolyt csalhat az ember arcára. – Nekem boldogság reggel felkelni a párom mellett, boldogság találkozni a családommal. De boldogság az is, amikor a Szigetre megérkezve az egész napos eső és rossz idő után kisüt a nap a Duna felett. Szerintem sok apró dologból áll össze a boldogság – mesélte Luca.

stohl luca1

Kapcsolódó Cikkek

  • Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra immár negyedik alkalommal vette át az ország legjobb női műsorvezetőjének járó díjat, melyet könnyek közt fogadott. A munka mellett édesanyaként is a maximumra törekszik, ám ez sokszor komoly kihívást jelent számára.

  • Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Tegnap délelőtt S. Csaba tanuvallomással folytatódott Oszter Sándor közel két éve húzódó bírósági ügye. A színész ötödrendű vádlottként elég paprikás hangulatban érkezett a tárgyalásra és a vallomás alatt – mint már korábban is – többször elszundított.