2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Extra

Stohl Luca: Belőlem nem lesz celeb!

Stohl Luca táncoskarrierje mellett tévésként is próbálgatja a szárnyait, ősztől ugyanis a FEM3 Café műsorvezetője lesz. A fiatal lány pontosan tudja, hogy a tévé nagyon hamar óriási népszerűséget hozhat, de egyből sosem fog engedni: nem szeretné, ha ok nélkül az ő arca is nap mint nap visszaköszönne az újságokból.

Stohl András legidősebb lánya táncművészként diplomázott, és legnagyobb örömére ki sem látszik a feladatokból, de – az alma nem esik messze a fájától – a színházi munkák mellett egy ideje a tévézés világa felé is kacsingat. Luca nemrég a Petőfi Tv-n próbálhatta ki magát műsorvezetőként, ősztől pedig a Tv2-csoport egyik reggeli műsorában ragad mikrofont.


– Továbbra is a tánc a fő vonal az életemben, színházi próbáim, előadásaim vannak mindennap, de a tévézés egy izgalmas, új kaland számomra, amely tökéletesen kapcsolódhat a főfoglalkozásomhoz. A Tv2 behívott egy válogatásra, ami jól sikerült, így kiválasztottak. Szeptember ötödikétől Kinter Oszkárral fogom vezetni a FEM3 Cafét. Nem mondom, hogy a színpadi rutin miatt már teljesen magam mögött hagytam a lámpalázat, mert a kamera egészen más, de pontosan erre jók a kamerapróbák és a gyakorlás – mondta a Lokálnak Luca, aki ugyan táncosként már nevet szerezett, de a műsorvezetés által most még ismertebbé válhat. Édesapja mellett a népszerűség jó és rossz oldalát is volt ideje megismerni, de mára felnőtt nőként pontosan tudja, hogy egyet biztosan nem akar: a magamutogató celebek számát növelni.

stohl luca1

– Nem szeretnék azon közismert emberek körébe tartozni, akik hetente többször bulvárlapok címlapján szerepelnek, és akik naponta tizenöt képet posztolnak a közösségi oldalaikra figyelemfelkeltésként, és mindig mindenkinek mindenről nyilatkoznak. Ez engem egyáltalán nem vonz, nem is érdekel. Persze tudom, mit vállaltam azzal, hogy ezt az utat választottam, de szeretném, ha a munkám és a sikereim után érdeklődnének, és az lenne a téma, nem pedig a magánéletem, amit az eddigiekhez hasonlóan a későbbiekben is szeretnék megtartani magamnak – mondta a fiatal tehetség, aki annyit azért elárult, hogy boldogabb nem is lehetne.


– A párommal most már több mint két éve együtt élünk a legnagyobb harmóniában. Egyszer majd biztos lesz eljegyzés és házasság, de a lánykérést szerintem az utolsó pillanatig titkolni fogja előttem. Igazából pont az egyik este gondolkodtam el azon, mennyire jó, hogy ő van mellettem, és hogy milyen kevesen tudnának alkalmazkodni az életvitelemhez – az előadások miatt rendszerint este tíz-tizenegy előtt nem érek haza –, de ő olyan társ, aki ezt érti, tudja, látja, sőt érdekli. Ha úgy van ideje, el is kísér, és megnézi egy-egy előadásomat. Szóval azt kell mondanom, az életem minden téren rendben van, és ha minden úgy maradna, ahogy most van, tíz év múlva is boldog, sikeres embernek érezném magam – vallotta be Luca.

stohl luca rebeka es andras

Címkék

Kapcsolódó Cikkek