EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Extra

Súlyfelesleg miatt küzd a királynő

Budapest – Már csak másfél hónap választja el Szabó Csillagot a Miss International nemzetközi szépségversenyétől, ám a koronás hölgynek addig még öt kilótól kell megszabadulnia.Egy teljes éve tudatosan készülök a tokiói világversenyre, az edzőm ennek megfelelően állította össze az edzéstervemet és az étkezésemet – mesélte Csillag. – Most érkeztünk el a véghajrához, a következő hetekben ennek megfelelően eljött a súlyvesztés ideje, és bevallom, egyáltalán nem könnyű a feladat.

A szépségkirálynő nem koplalással, hanem egészségesen szeretne lefogyni: ehhez megfelelő étrend és kőkemény edzés kell. Csillag elárulta, előfordult, hogy sírva jött ki az edzőteremből, de tudja, a cél a nemzetközi korona megszerzése, és ezért bármilyen áldozatra hajlandó. Az egyetemista lány nem csak a testét edzi: a Brand Art Academy képzésén a színpadi mozgástól a kommunikációig mindent elsajátított, amit egy szépségkirálynőnek tudnia kell.


Talán a sportoló múltamnak köszönhetően, talán természetemből fakadóan vagyok küzdő típus, és eltökéltem, hogy a legjobb leszek a Miss International világversenyén. Még öt kiló, és készem állok a megmérettetésre – tette hozzá elszántan a szépség.

Kapcsolódó Cikkek