EUR: 310,23 Ft
CHF: 258,69 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Súlyfelesleg miatt küzd a királynő

Budapest – Már csak másfél hónap választja el Szabó Csillagot a Miss International nemzetközi szépségversenyétől, ám a koronás hölgynek addig még öt kilótól kell megszabadulnia.Egy teljes éve tudatosan készülök a tokiói világversenyre, az edzőm ennek megfelelően állította össze az edzéstervemet és az étkezésemet – mesélte Csillag. – Most érkeztünk el a véghajrához, a következő hetekben ennek megfelelően eljött a súlyvesztés ideje, és bevallom, egyáltalán nem könnyű a feladat.

A szépségkirálynő nem koplalással, hanem egészségesen szeretne lefogyni: ehhez megfelelő étrend és kőkemény edzés kell. Csillag elárulta, előfordult, hogy sírva jött ki az edzőteremből, de tudja, a cél a nemzetközi korona megszerzése, és ezért bármilyen áldozatra hajlandó. Az egyetemista lány nem csak a testét edzi: a Brand Art Academy képzésén a színpadi mozgástól a kommunikációig mindent elsajátított, amit egy szépségkirálynőnek tudnia kell.


Talán a sportoló múltamnak köszönhetően, talán természetemből fakadóan vagyok küzdő típus, és eltökéltem, hogy a legjobb leszek a Miss International világversenyén. Még öt kiló, és készem állok a megmérettetésre – tette hozzá elszántan a szépség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.

 • Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

  Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

  Orbán Józsi a gyógyulás útjára lépett, hiszen agydaganata után a friss vizsgálati eredmények szerint tüdődaganata is eltűnt. Az énekes nagyon boldog, hogy úgy tűnik sikerült legyőznie a gyilkos kórt és már most azon van, hogy minnél előbb visszatérjen a színpadra, habár még mindig nem sikerült letennie a cigarettát.