EUR: 310,94 Ft
CHF: 259,63 Ft
2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Belföld

Sz. Lajos húga látta a tragédiát

Az emberöléssel gyanúsított gödöllői Sz. Lajos húga is szemtanúja volt annak, hogy a cigányzenész az árokba hajtott Zsófi elrabolt autójával. A testvér sírógörcsöt kapott, amikor felismerte bátyját.

 A Lokál megtudta, hogy azon a végzetes csütörtök éjszakán Sz. Lajos húga is a helyszínen volt, amikor a kocsiját védelmező Zsófi meghalt. A rabló testvére az unokatestvérével ült be a Rigó utca sarkán lévő kávézóba, nem is sejtve, hogy a fivére mire készül éppen. A többi vendéggel előbb motorbőgést, majd csattanást hallottak. Egy autó fékezés nélkül száguldott az árokba, maga alá temetve a kormánykerékbe kapaszkodó Zsófit. Mindenki kirohant az utcára, Sz. Lajos húga döbbenten látta, hogy a vendégek a testvérét, Lajost húzzák ki a kocsiból. A zavartan viselkedő sofőr nem válaszolt a testvére kérdésére, elsétált a helyszínről.


– Lajos húga egyetemet végzett, okos nő, azonnal rájött, hogy a bátyja mekkora bajt csinált. Zokogva hívta a rokonait, akik a kávézóhoz siettek, és elvitték őt. Csak utána derült ki, hogy a kocsi alatt fekszik egy lány és nem tudják leemelni róla az autót – nyilatkozta lapunknak egy neve elhallgatását kérő szemtanú.

Sz. Lajos a kihallgatásán elmondta: csak hangokat hallott, de nem látta a kocsi oldalába kapaszkodó lányt. Ezt azzal magyarázta, hogy élettársa elköltözött hazulról, ez nagyon megviselte, ezért azon a tragikus estén nyugtatót vett be és sört ivott rá. Annyit, hogy még napokkal később is bódult állapotban volt. Emiatt nem emlékszik szinte semmire.


Berze-Zsofia1-FB

Lapunk korábban arról is beszámolt, hogy Sz. Lajos élettársa, Zsanett két hónapos kisfiukkal elköltözött a férfitól, mert az asszonynak elege lett az állandó veszekedésekből.

– Lajossal hat éve vagyunk együtt, gyakran veszekedtünk, de dühkitörést soha nem tapasztaltam nála – mondta a Lokálnak Zsanett hétfőn. – A BKK-nál volt buszsofőr, mindig változó járata volt. Többnapos kirándulásra kisiskolásokat és óvodásokat is vitt. Elítélem, amit tett. Sok minden még nekem sem tiszta, de tudom, hogy nem tört annak a lánynak az életére, ami történt, szerencsétlen baleset volt. Felkészültem rá, hogy az élettársamat pár évig nem engedik ki a börtönből, nélküle nem lesz se esküvő, se keresztelő. Nagyon sajnálom, hogy nem lehet ott kisfiunk, Lajoska legfontosabb pillanataiban, de amint lehet, beviszem majd a picit beszélőre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Varga Mihály további minisztersége üzenet a piacoknak

  Varga Mihály további minisztersége üzenet a piacoknak

  Orbán Viktor miniszterelnök azon bejelentése, hogy továbbra is Varga Mihály vezeti a Nemzetgazdasági Minisztériumot, üzenet a piacoknak, azt üzeni, hogy marad az eddigi fegyelmezett költségvetési politika – mondta a Századvég Alapítvány közgazdásza az M1 aktuális csatorna műsorában.

 • Túraútvonalat hoznak létre négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen

  Túraútvonalat hoznak létre négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen

  Év végére készül el a négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei települést – Rákóczifalvát, Rákócziújfalut, Tiszavárkonyt és Vezsenyt – összekötő túraútvonal a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében nyert 250 millió forint vissza nem térítendő támogatásból – közölte Kósa Lajos, Rákóczifalva polgármestere az MTI-vel.

 • Cserbenhagyó svájci autóst vettek őrizetbe Zalában

  Cserbenhagyó svájci autóst vettek őrizetbe Zalában

  Őrizetbe vettek a keszthelyi rendőrök egy svájci férfit, aki súlyos sérüléssel járó balesetet okozott Gyenesdiáson, de segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

 • Balesetben meghalt egy kilencéves gyerek

  Balesetben meghalt egy kilencéves gyerek

  Meghalt egy kerékpáron utazó kilencéves gyermek szombaton Ónodnál, amikor a biciklit kormányzó fiatal egy kisteherautó elé kanyarodott – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.