EUR: 329,43 Ft
CHF: 299,37 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Program

Szabaduljon ki! Félelem és reszketés a filmek világában

Különleges, hátborzongató élményben volt része a Lokál csapatának. Öt kalandvágyó, mindenre elszánt munkatársunk tesztelte a MoviEscape szabadulószobáját. A játék tematikája A kör, a játékosoknak a kultikus horrorból ismert Samara titkát kellett megfejteniük ahhoz, hogy kijussanak a horrorútvesztőből.Rengeteg hasonló tematikával rendelkező szabadulós játék közül választhatunk a fővárosban, ám a MoviEscape valamivel többet ad.

A rejtély felderítésére egy teljes óra állt rendelkezésünkre, amit ha egy kis segítséggel is, de nagyjából 50 perc alatt sikeresen megoldottunk. Voltak eldugott kulcsok, videokazettán elrejtett üzenetek, Samara cipőjében megbúvó apró információk, néhol pedig a borzongást garantáló hang- és fényeffektusok gondoskodtak a vérfagyasztó hangulatról. Nem állítjuk, hogy rettegés nélkül, röhögve szaladtunk végig a feladatokon, hiszen volt egy-két olyan pillanat, amikor egyszerre ugrott meg a vérnyomásunk néhány váratlan fordulat után.szabaduló szoba


Egy ilyen játék akkor jó igazán, ha személyesen éli át az ember, így nem bocsátkoznánk részletekbe. A tökéletes trükk és A kör alapjaira épülő szabadulós játék szinte biztos, hogy mindenki tetszését elnyeri, izgalomban nem lesz hiány. Ugyanitt egyébként az elmés fejtörőkre vágyó csoportok A tökéletes trükk elnevezésű szobában is próbára tehetik magukat.

szabaduló szoba2

Kapcsolódó Cikkek