EUR: 323,54 Ft
CHF: 286,14 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Program

Szaxofonkirálynő és sztárparádé a Jazzy Fesztiválon

Geszti Péter, Candy Dulfer, St. Martin – csak néhány név azok közül, akik fellépnek majd szeptember 15–18. között a Jazzy Fesztivál színpadán. A négynapos rendezvénynek idén a MOM Kulturális Központ és a MOM Sportközpont ad otthont. – Műfaját tekintve nem elvont jazz-zel, hanem jazzyvel készülünk, amely a jazz és az igényes popzene határán mozog – mondta el a Lokál érdeklődésére Suri Imre a szervező Jazzy rádió képviseletében.

A hatodik Jazzy Fesztivál sztárfellépője Candy Dulfer lesz, akit szakmai berkekben csak Európa szaxofonkirálynőjeként emlegetnek. A magyar húzónevek közül ott lesz Geszti Péter, aki bemutatja új zenei anyagát, de jazzköntösbe bújtatva játssza korábbi slágereit is.


Budapest, 2007. július 25. Candy Dulfer holland származású szaxofonművész és együttese adott koncertet július 24-én este a Petőfi Csarnokban. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Budapest, 2007. július 25.
Candy Dulfer holland származású szaxofonművész és együttese adott koncertet július 24-én este a Petőfi Csarnokban.
MTI Fotó: Bruzák Noémi

Nemcsak a közönség kedvenc rímmestere készül valami újjal, hanem St. Martin is, aki a 23. lemezét fogja bemutatni a nagyérdeműnek. Az album különlegessége, hogy annak elkészítésében a 25 éves Molnár Dixieland Band működött közre.

A Jazzy Fesztivál legérdekesebb műsorának talán mégis a Random Trip All Stars produkciója ígérkezik, a zenekar nem kötött számlistával, hanem szabad improvizációkkal készül. Sziporka lesz bőven, hiszen olyan művészek alkotják a bandát, mint Tátrai Tibor, Tóth Vera, Dés László vagy Fábián Juli. – Unikális fesztiválnak nézünk elébe, ez a koncert ilyen felállásban máshol biztosan nem hallható – emelte ki Suri Imre.


Belépőket a helyszínen, illetve a Jegy.hu oldalon lehet váltani. Jegyek már ötezer forint alatt kaphatók, aki viszont sokallná az összeget, látogasson ki a Jazzy Fesztivál ingyenes programjaira.

Kapcsolódó Cikkek