EUR: 323,27 Ft
CHF: 286,35 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Külföld

Szörnyű! Megerőszakolta, majd megölte a terhes nőt

A brisbane-i rendőrség információi szerint a 17 éves Andrew Burke ittasan megerőszakolta, majd megölte a 8 hetes terhes Joan Rythert, aki éppen munkába tartott.

A 27 éves lányra azt követően találtak rá félig levetkőztetve és vérbe fagyva, miután férje bejelentést tett a rendőrségen, miszerint kedvese nem érkezett meg munkahelyére.

Az ABC úgy tudja, hogy a fiatal elkövető az utcán ragadta el az éppen munkába tartó áldozatát, akit később megütött, megerőszakolt, majd megfojtott.

Az eset még 2013 májusában történt, de a bíróság csak most ítélte életfogytiglanra a gyilkost. A nő férje elmondta, hogy 3 éve várt arra, hogy az elkövető elnyerje méltó büntetését.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az Airbnb lépéseket tesz, hogy megfeleljen a fogyasztóvédelmi szabályoknak

    Az Airbnb lépéseket tesz, hogy megfeleljen a fogyasztóvédelmi szabályoknak

    Az Európai Bizottság és az uniós fogyasztóvédelmi hatóságok júliusi felhívását követően a szálláshelyek online piacterét üzemeltető Airbnb elkötelezte magát amellett, hogy módosítja szerződéses feltételeit és az árait átláthatóbban tünteti fel – közölte Vera Jourová, a jogérvényesülésért, a fogyasztópolitikáért és a nemek közötti esélyegyenlőségért felelős biztos csütörtökön.