EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,62 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Tücsi nemet mondott a műtétre

Régi vágyálmok törtek elő az olimpia hatására az egykor profi versenyzői karrierről álmodó Aryee Claudiában, azaz Tücsiben. A Sláger Tv műsorvezetője ígéretes futókarrier előtt állt, aminek egy térdsérülés vetett véget.

– Versenyszerűen atletizáltam 17 évig, 800 méteren és váltóban futottam. Egy térdsérülés azonban közbeszólt, és el kellett döntenem, hogy vállalok-e egy igen komplikált és fájdalmas műtétet a folytatásért, vagy abbahagyom a versenyzést. Édesapám sebészként azt tanácsolta, hogy ne kockáztassam a térdem felépülését, így ma már csak hobbiból futok, ennek ellenére a félmaratont is teljesítettem már – mesélte a Lokálnak Tücsi, aki azóta is  izgatottan követi az atlétikai versenyeket.

Tucsi_fut_fotokredit_FB Tucsi2_fotokredit_FB

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.