2019. november 22., péntek
Cecília

Extra

Újabb razziát tartottak Lajcsinál

Újabb razziát tartottak Lagzi Lajcsinál. Ezúttal nyomozók és különböző közüzemi szakértők lepték el a boldogasszonypusztai birtokot. A család egyik tagja sírógörcsöt kapott, amikor – immár sokadszor – beállítottak a rendőrök.

Krónikus álmatlanságban szenved a Galambos család több tagja a korábbi, szeptemberi rajtaütés óta. Úgy tűnik, szorongásuk, állandó félelmük nem is igen múlik el mostanában, hiszen a rendőrök időről időre visszatérnek, s ezzel feldúlják a családi nyugalmat és békét. Mint arról korábban beszámoltunk, nemrégiben lejárt az első nyomozati szakasz határideje, ám azt az ügyészség idén decemberig meghosszabbította. A Lokál egyik olvasója még néhány fotót is készített a razziára érkező autókról és a vizsgálatot végző rendőrökről.


Lagzi Lajcsi , Galambos Lajos 2016.07.14 Fotó: Csudai Sándor

Lagzi Lajcsi , Galambos Lajos 2016.07.14 Fotó: Csudai Sándor

– Úgy tudom, Galambos úr nem volt otthon, amikor megérkeztek a rendőrök. Volt felmatricázott rendőrségi autó is, de a nyomozók, az elműsök és a gázosok civil autókkal érkeztek, összesen vagy 6-7 kocsival. Azt is hallottam, ahogy valaki az udvaron elsírja magát, amikor betódultak a kapun a rendőrök – mesélte a szemtanú, aki szerint csaknem fél napot vendégeskedtek a birtokon a hívatlan látogatók. Az üggyel kapcsolatban megkerestük Galambos Lajost, aki elmondta, hogy újabb razzia történt. – Igen, megint megszálltak bennünket, immár sokadszor. Lassan már jobban ismerik az otthonomat, mint mi magunk. De azt nem nagyon értem, hogy milyen dolog maradt ki az állítólagos bűncselekményem felderítéséből, amit az elmúlt évben nem tettek meg – mondta némi iróniával a mulatóssztár, majd hozzátette: olyan érzése van, mint ha ez az egész csak arra szolgálna, hogy rettegésben tartsák őt és családját. Az eredmény nem is marad el, mert – mint megtudtuk – egyik gyermekét pszichológushoz kellett vinni, s felesége is nagyon rosszul viseli a rendőrség látogatásait.

Megkérdeztük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot is, amely a következő választ küldte. „A kérdéses ügyben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság lopás bűntett és vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A büntetőeljárás folyamatban van, ezért a rendőrség – a korábban adott tájékoztatáson túl – a nyomozás érdekeire való tekintettel további információt nem közöl.”


lajcsi_razzia1

lajcsi_razzia2

Kapcsolódó Cikkek