2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Külföld

Varga Ildikó: Én hozom a nőket Trumpnak

Varga Ildikó neve az elmúlt hetekben lett felkapott a magyar sajtóban, miután napvilágot látott, hogy ő áll a Nők Trumpért kezdeményezés mögött. Kiderült, hogy az Egyesült Államokban élő magyar üzletasszony jó barátja a republikánusok elnökjelöltjének, a Lokálnak pedig azt is elárulta, hogy pénzzel is beszállt a nagy dumás politikus kampányába.

Varga Ildikó szerint Donald Trump képes megfékezi a terrorizmust a világban (Fotó: Varga Ildikó)

Varga Ildikó szerint Donald Trump képes megfékezi a terrorizmust a világban (Fotó: Varga Ildikó)

Több ezer dollárral, forintba átszámítva milliókkal segíti Varga Ildikó Donald Trump elnöki kampányát – nyilatkozta a Lokálnak az Egyesült Államokban élő, de magyar származású üzletasszony, aki néhány hete lett ismert itthon, amikor kiderült, hogy az Egyesült Államok elnökségéért küzdő republikánus politikus mögé női mozgalmat szervezett. A Nők Trumpért elnevezésű kezdeményezés még tavaly júliusban indult, mára több amerikai államban is jelen van. – Az a célunk, hogy az emberek ne úgy ismerjék meg Donald Trumpot, mint ahogy a média sokszor elferdítve tálalja – mondta el lapunknak Varga Ildikó.


Merthogy úgy látja, az egész világnak szüksége van egy olyan kemény kezű vezetőre, mint amilyen a republikánusok fenegyereke. Az üzletasszony 22 éve ismeri Trumpot és a családját, és „csodálja azt, amit elértek”. A politikus öt gyereket nevelt fel, Varga Ildikó szerint szigorú, de fantasztikus apa.

– Azt tanította nekik, hogy merjenek nagyot álmodni, a három idősebbnél – Donald, Ivanka és Eric – már most látszik, hogy megfogadták a tanácsot – mesélte. Az utódok a Trump-birodalom irányítása mellett (szállodák, kaszinók, befektetések tartoznak ide) saját ékszermárkát is alapítottak már.


Varga Ildikó napi négy-öt órát fordít a Nők Trumpért építésére, amely Floridától Kaliforniáig, New Yorkon át az egész országban zajlik.

– Azt kaptam feladatul, hogy minél több nőt nyerjek meg Trumpnak, sokat utazom, ezért a helyi szervezetek vezetését a barátnőimre bíztam, mindenki a saját pénzét teszi be a közösbe – ismertette. A kampányban vállalt szerepe ellenére határozottan cáfolta, hogy kacérkodna a politikával, továbbra is üzletasszonynak tartja magát. – Akkor sem költözöm haza, ha mégsem mi győzünk novemberben, az USA-ban alakítottam ki az életem – szögezte le.

Az üzletasszony kristályokban utazik, Trump is írt előszót a vállalkozást reklámozó újságba (Fotó: Varga Ildikó)

Az üzletasszony kristályokban utazik, Trump is írt előszót a vállalkozást reklámozó újságba (Fotó: Varga Ildikó)

Kapcsolódó Cikkek