EUR: 323,27 Ft
CHF: 286,35 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Belföld

Volner mániája, hogy megfigyelték

Hiába állítja mindenki az ellenkezőjét, Volner János továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy a titkosszolgálat megfigyeli őt. A Jobbik frakcióvezetője erről legutóbb az ATV-ben beszélt. Többször is utalt rá, hogy az ominózus felvételek, amelyek a nős politikust néhány héttel ezelőtt egy idegen nővel örökítették meg egy bozótosban, a nemzetbiztonsági szervek megrendelésére készülhettek. Volner Jánost nem zavarja, hogy ezt az elméletét gyakorlatilag már mindenki cáfolta. Legutóbb éppen Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke nyilatkozott úgy a Lokálnak, hogy Volner kínos ügyében nincs titkosszolgálati tevékenység.

Budapest, 2015. október 8. Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese felszólal a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 2011-2015 közötti tevékenységéről szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. október 8-án. MTI Fotó: Soós Lajos

Budapest, 2015. október 8.
Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese felszólal a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 2011-2015 közötti tevékenységéről szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. október 8-án.
MTI Fotó: Soós Lajos

Kapcsolódó Cikkek

 • Juhász Andorra emlékezett az OBH

  Juhász Andorra emlékezett az OBH

  A bírósági történeti emlékek megőrzése és a hagyományápolás jegyében Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke tegnap ünnepélyesen megnyitotta a második alkalommal megszervezett Bíróságtörténeti Hetet…

 • Szingli szülők klubja Budapesten

  Szingli szülők klubja Budapesten

  Nyugtató zöld falak, puha fotelek és óriási üvegablakok fogadják a gyereküket egyedül nevelő szülőket az Egyszülős Központban Budapesten.

 • Spanyol agarakat mentettek magyarok

  Spanyol agarakat mentettek magyarok

  Sikeresen zárult a Hungarian Galgo Rescue Team (HGRT) spanyolországi mentőexpedíciója. A szervezet immár negyedik alkalommal indult útra olyan spanyol agarakért (galgok), akiket a február 1-én záruló vadászszezon végeztével kivégeznek, jobb esetben menhelybe küldenek.