EUR: 326,48 Ft
CHF: 290,21 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Zsidró Tamás: Családban jobb volt, mint szingliként

Hazánk kedvenc sztárfodrásza, Zsidró Tamás a válása miatt hónapok óta képtelen kikerülni a figyelem középpontjából, és sorra kapnak szárnyra körülötte a pletykák, miszerint hol egy szőkével, hol egy fiatal barnával látják. A lassan már egy éve egyedülállóként élő  hajszobrász tagadja a róla szóló híreszteléseket, és bár nem egy lelkizős típus, annyit azért elárult a Lokálnak: jobban szeretett házasságban élni, mint szingliként.

Zsidró Tamás (Fotó: Máté Krisztián)

Zsidró Tamás (Fotó: Máté Krisztián)

Zsidró Tamás 16 évnyi házasság és három gyermek után döntött úgy feleségével, Ágnessel, hogy külön utakon folytatják. Bár a szomorú hír, miszerint a mesterfodrász házassága zátonyra futott, csak idén májusban robbant be a köztudatba, igazából már a tavalyi év nagy részét is külön töltötték.


– Ez nem új keletű történet, már egy éve szokom a mostani helyzetet. Nem mondom, hogy fenekestül felfordult az életem, mert ugyanúgy telnek a napjaim: dolgozom, a gyerekeimmel vagyok, csak éppen most többet járok társaságba. Nem szoktam lelki dolgokról beszélni, de egy biztos: családban jobb élni – mesélte a Lokálnak a hajszobrász, akinek hangjában érezhető a csalódottság, hiszen 53 évesen kénytelen új életet kezdeni. A sajtó már többször is összeboronálta más nőkkel a hölgyek körében valóban közkedvelt mesterfodrászt. Először egy – a baráti körébe tartozó – szőke szépséggel tudták együtt, majd a Blikk információi szerint a Sziget Fesztivál idején már egy csinos barna sportolónővel, Berki Krisztián exével került közelebbi kapcsolatba a sztárfodrász, akit a Lokál kifaggatott a  hódításairól.

– Esküszöm, semmi közöm egyik említett hölgyhöz sem. Ezt nagyon rosszul látták és írták. Mindenki elfelejt egy nagyon fontos dolgot: én női fodrász vagyok. Munkahelyi ártalom, hogy bárhol is legyek, biztos, hogy nagyrészt nők vesznek körül, és ha egy ismeretlen társaságba csöppenek, tíz perc múlva tuti, hogy fodrászként rendelek egy sarokban. Rengeteg csajt ismerek, és mindig is fognak látni hölgykoszorúban, de jelenleg semmi közöm senkihez, meg aztán nem vagyok én olyan jóképű, hogy csak így futószalagon jöjjenek a nők – nevetett Zsidró, aki azt azért tudja magáról, hogy újabb fénykorát éli, hiszen az elmúlt időszakban látványos változáson ment át.


– Leadtam jó pár kilót, amit izmokra cseréltem, de ezt is a válásommal magyarázzák, miközben a kettő egyáltalán nem függ össze. Való igaz, hogy nagyjából egy időre datálódik a válás és az edzés elkezdése, de az aktív mozgás mögött csak annyi van, hogy akkoriban láttam meg magamról egy borzasztó képet, amely nagyon nem tetszett – mondta a fodrász, majd a jövőbeni találgatásoknak és összeboronálásoknak elejét véve a Lokál hasábjain üzent: – Szólni fogok, és nem fogom letagadni, ha lesz párom!

Zsidró Tamás (Fotó: Máté Krisztián)

Zsidró Tamás (Fotó: Máté Krisztián)

 

Zsidró Tamás fittbalance gála (Fotó: Máté Krisztián)

Zsidró Tamás
fittbalance gála (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek