EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 20., vasárnap
Vendel

Egyéb III.kerület

Beevezték a Rómait

A kerület – Duna-parti adottságainak köszönhetően – megannyi vízi sporttelepnek ad helyet. Az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. szeptember első hétvégéjén családi sportnapra, evezni hívta az itt élőket.

A Római-parti Családi Sportnap programjainak megvalósításában öt Duna-parti egyesület működött közre, a látogatók tematikusan négy helyszínen élhették át a vízre szállás élményét.


Római parti családi sportnap ( Fotó: Sáfár Tibor)

Piros-fehér-zöld csónakban evezett együtt a családok csapata ( Fotó: Sáfár Tibor)

 

– A részvevőket a Duna római-parti szakaszán végigvezetve ismertettük meg az evezős vízi sportokkal. Mind az öt sportegyesület nagyon szívesen fogadta az érdeklődőket és mutatta be a sporttelepük adta lehetőségeket. Saját programokkal is készültek, hol frissítőkkel, hol finom falatokkal, kisebb ajándékokkal várták az evezősjelölteket. A látogatók jól érezték magukat, öröm volt látni a családokat közösen hajóba szállni – mondta a Lokálnak Pinviczky Petra. Az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. sportszervezője hozzátette, sokan  érdeklődtek a további sportolási lehetőségek iránt, ami által a Dunán való evezés igazi közösségi élménnyé válhat, annál is inkább, mert mind az öt egyesület szervez gyerekek és felnőttek számára oktatást is.

Római parti családi sportnap ( Fotó: Sáfár Tibor)

Motoros csónakkal is dunázhattunk a Rómain ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek