EUR: 331,18 Ft
CHF: 301,37 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Egyéb I.kerület

Bőség lesz a Bőközön

A Corvin téri Hagyományok Háza és a Nemzeti Színház szakmai partnerségével nulladik alkalommal rendezik meg az Ormánság–Bőköz Fesztivált szeptember 23. és 25. között, amelyen többek között Pál István Szalonna és bandája gondoskodik a jó hangulatról.

A Márta István vezetésével megvalósuló Bőköz Fesztivál az Ormánság három apró településén: Kémesen, Szaporcán és Tésenfán, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Ős-Dráva Látogatóközpontjában várja a közönséget.


HH Bőköz Szalonna

Pál István Szalonna bandája is játszik a Bőköz pajtájában

A nulladik, ingyenes fesztiválon a Hagyományok Háza és Pál István Szalonna mellett fellép többek között Szirtes Edina Mókus, Gryllus Vilmos, Ferenczi György és a Rackajam, Hobo, Varnus Xavér, Boros Misi vagy a Muzsikásból az újbudai Sipos Mihály prímás. A koncertek mellett lesznek kiállítások, konferencia, ökotúra, kézműves vásár, gasztropiac, de vetítenek dokumentum- és játékfilmeket is, látható lesz például a Budán élő Kisfaludy András Az Ormánság senkié se című alkotása.

Szalonna_fotoHontAngela 234

Szalonna húzza a talpalávalót

Kapcsolódó Cikkek

 • Kinyitották a Kikötőt

  Kinyitották a Kikötőt

  A Kikötő Közösségi Sziget Nyílt Napján ingyenes családi, gyermek, ifjúsági programokkal várták az érdeklődőket!

 • Az egykori Cserhát lakóira emlékeztek

  Az egykori Cserhát lakóira emlékeztek

  Kilencedik alkalommal rendezte meg a városrész múltját felidéző megemlékezést a Cserhát Baráti Társaság a Lovassy Gimnázium udvarán találgató emlékjelnél.

 • Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

  Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

  Jelen pillanatban nincs akadálya annak, hogy 2021 őszén járjon a Tram-Train – ismertette Lázár János. A projektért és a dél-alföldi közlekedés fejlesztéséért felelős kormánybiztos hozzátette, Hódmezővásárhelyen a jövő év tavaszára befejeződik a kivitelezés.