EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Extra

Brad Pitt exe is kitálat!

A Brad Pitt ellen folyó lejárató kampánynak akart véget vetni a színész egykori exe, amikor interjút adott. A nő szerint Brad sosem bántana senkit, nagyon jó lélek és nem hiszi el, hogy tudatmódosítókat szedett volna.

Brad Pitt és Angelina Jolie válásáról zeng a világsajtó már hetek óta. A legtöbb cikkben egy egész “csinos” lejárató kampány folyik a színész ellen, akitől felesége azért szeretne minél hamarabb elválni, mert állítólag veszélyt jelent saját gyermekeikre. Most E.G. Daily, akivel Brad a 80-as évek végén alkottak egy párt, úgy döntött, hogy nyilvánosság elé áll és megcáfolja a pletykákat.


– Ő az egyik legjobb és legtisztább ember akit ismerek. Képtelen lenne ilyen szörnyetegként viselkedni bárkivel, főleg nem a gyerekivel. Imádja őket tudom jól. Nem lenne képes bántani senkit. Különleges viszonyunk volt annak idején, a legbensőbb titkairól is tudtam – mesélte az inside editor nevű portálnak a szinkronszínésznő.

E. T. Daily szerint minden vád csupán koholmány Fotó: inside editor/video

E. T. Daily szerint minden vád csupán koholmány Fotó: inside editor/video

 

Az elmúlt hetekben arról lehetett olvasni, hogy Angelina Jolenál akkor telt be az utolsó csepp is a pohárban, amikor magánrepülőgépükön és a leszállást követően is, Brad hatalmas patáliát csapott a késés miatt. Szóváltásba keveredett nejével is, amibe Maddox, legidősebb örökbefogadott fiuk is beavatkozott. Itt már több portál is azt rebesgette, hogy egy pofon is elcsattant, erre azonban semmi bizonyíték nincs.


– Még szép, hogy kiakadt. Késik a gép, ő siet és közben hat gyerek visítozik a fülébe, hogy haza akarnak már érni. De továbbra sem gondolom, hogy tettlegességig fajult volna a dolog. Imádja a fiát – mondta Daily.

Maddox, Angelina Jolie és Brad Pitt az Oscar gálán Fotó: Brad Pitt personal twitter

Maddox, Angelina Jolie és Brad Pitt az Oscar gálán Fotó: Brad Pitt personal twitter

Brad Pitt egyébként kijelentette, hogy nem hagyja annyiban, felveszi a kesztyűt feleségével szemben, aki kizárólagos felügyeleti jogot kért a bíróságtól, kizárva ezzel férjét a gyerekek sorsa fölötti esetleges döntésekből. A színész ellen nyomozás is indult, gyermekbántalmazás ügyében, Jolie ugyanis azt állította, hogy Brad a tudatmódosítók hatására dühkezelési problémákkal küzd. A legutóbbi információk szerint azonban Pitt ennek is szeretne elébe menni és már vizeletmintát is leadott, amiből egyértelműen kiderül milyen minőségű és mennyiségű drogot fogyasztott, ha egyáltalán valóban élt a szerekkel.

A másik téma, ami mellett természetesen nem lehet elmenni, hogy Brad Pitt szeretőjének titulálják már körülbelül egész Hollywoodot. Először Marion Cotillarddal hozták össze első közös filmjük pikáns jelenetei miatt, de a színésznő mindent tagadott és második terhességére hivatkozva ki is kérte magának a pletykákat. A Jennifer Aniston rajongók természetesen az első pillanattól azt a tündérmesébe illő fordulatot várták, amikor Jen és Pitt újra egymásra találnak, mit sem törődve a színésznő új férjével Justin Theroux-al.

Egy friss fotó az éppen "férjét elhagyni készülő" Anistonról Fotó: Profimedia, Startraks

Egy friss fotó az éppen “férjét elhagyni készülő” Anistonról Fotó: Profimedia, Startraks

Erre Jennifernek már a bomba robbanása után pár órával válasza is volt. Tömören kifejtette, hogy Pitt nem egészen egy lángész zseni és nagyon hamar be lehet vezetni a sötét sikátorba, ettől függetlenül jó ember, aki nem érdemli meg a meghurcoltatást, majd röviden hozzátette: – Ez a karma!

Justinnak is volt néhány szava a történtekhez.
– Én mint elvált szülők gyermeke csak a srácokat sajnálom. Az, hogy két felnőtt ember hogy oldja meg a problémáját nem a világ, csupán a család dolga, de a legrosszabb úgyis mindig a gyerekeken csattan. Jeniferrel szeretjük egymást és sajnáljuk a történteket, de semmi közünk hozzá – fogalmazott kimérten.

A várva várt szemtanút, aki látni vélte Jennifert és Pittet azonban még csak most tudta előkaparni a RadarOline. A portál állítja, hogy hetekkel a válóper bejelentése előtt az egykori álompár egy New York-i elegáns szállodában találkozott. A bennfentes szerint Jennifer örül a válásnak és még mindig ott van benne egy kis reménysugár, hogy élete szerelmével újra együtt lehet.

Fotó: Brad Pitt personal twitter

Fotó: Brad Pitt personal twitter

Kapcsolódó Cikkek