EUR: 332,69 Ft
CHF: 302,62 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Belföld

Ciki! Másik szálloda előtt szónokolt politikus

Csúnya bakit követett el az MSZP-s Bárány Balázs, aki a Hotel Flamingo előtt tartott sajtótájékoztatott a média képviselőinek arról, hogy a háta mögött lévő szállodában éppen a Fidesz három napos frakcióülése zajlik, és ahol a fideszes képviselők laknak – írja az ATV.hu.

A baj csak az volt, hogy a politikusnak nem ott, hanem a Hotel Füred előtt kellett volna beszédet mondania, hiszen a kormány a Füred Hotelben tartja a kihelyezett frakcióülését.

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Viktor: Az önkormányzati választásokat a Fidesz nyerte

  Orbán Viktor: Az önkormányzati választásokat a Fidesz nyerte

  A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek szerdán Balatonalmádiban, a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, amelyeket az elmúlt időszakban Tarlós István leköszönő főpolgármesterrel kötött.

 • Nyusziugrás

  Nyusziugrás

  Ismét magyar a világ legjobb fotósai között – átadták a CEWE Photo Award díjat, ahol a természet kategória legjobbja, Daróczi Csaba lett, “Nyusziugrás” című fotójával.

 • A nap képe: Maci őrmester

  A nap képe: Maci őrmester

  Újabb nagyon menő fotóval jelentkezett a rendőrség Instagram oldalán. Nem ez az első alkalom, hogy a magyar zsaruk elkápráztatják az internet népét közösségi oldalukra feltöltött vicces, aranyos képekkel.