2019. október 15., kedd
Teréz

Egyéb XIII.kerület

Ez órási buli volt

Minden évben megrendezik az Angyalföldi Családi Sportnapot, de az idei buli kicsit más volt, mint a többi. A résztvevők ugyanis amellett, hogy rengeteg sportot kipróbálhattak – amiért a végén még jutalmat is kaptak –, a színpadon igazi világsztároknak tapsolhattak vagy együtt sportolhattak velük. A napot például Katus Attilával közösen kezdhették, de részt vehettek a Box Team, azaz Vér Tamás és csapata kick-box aerobikóráján és „szájtátva” nézhették a Rippel fivérek és tanítványaik bemutatóját. És hogy lehet-e ezt még fokozni? Jövőre kiderül!

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.