EUR: 330,32 Ft
CHF: 300,43 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Egyéb XXII.kerület

Gergő is dobolt a saját buliján

Baksay dobol22

Gergő a dobolás nagymestere is – játszik elektromos és akkusztikus hangszeren, például kahonon is

A budafoki borfesztivál nagy koncertjeivel egy időben a budatétényi FalsHang Band is fellépett a Baross Gábor telepen. Az alkalom és a helyszín is különleges volt: Baksay Gergely, az együttes dobosa 40. születésnapját ünnepelték, és a családi ház terasza szolgált színpadul.

Baksay Gergely népes baráti társaságot hívott otthonába 40. születésnapi bulijára. Ott volt fél Baross, Nagytétény, Budatétény és Budafok családostól. A vendégek nem is számítottak rá, hogy őket is meglepetés várja és a kerületben népszerű FalsHang Band játszik nekik az elmúlt 40 év külföldi és magyar slágereiből.


– Eddigi életemet azzal töltöttem, hogy barátokat szerezzek, és ez egészen jól sikerült! A családom és barátaim a legnagyobb ajándék az életemben, ezek mellett már csak néhány nagyon fontos dolog van, mint például a kerékpározás és a zenélés. Most külön öröm, hogy a barátaimmal együtt zenélhetek a barátaimnak, szeretteimnek a saját születésnapi bulimon – mondta a Lokál Extrának az ünnepelt. Baksay Gergely a FalsHang Band többi tagjával egyetértésben hozzátette, jövőre, amikor nem lesz kerek évfordulós születésnapja, akár a borfesztiválon is szívesen fellépnek, hogy a népszerű helyi banda zenéjével a kerületi nagyközönséget is megörvendeztessék.

Baksay bringa22

Baksay Gergő versenyszerűen túrakerékpározik

Baksay orange autó MNR22

Gergőnek a családja, a bicaj és a sörkészítés mellett a veterán autó is a szenvedélye – ezt ő rakta össze

Kapcsolódó Cikkek