EUR: 332,13 Ft
CHF: 301,79 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Külföld

Hillary Clintonnak dublőre van?

Különböző találgatások láttak napvilágot az elmúlt napokban Hillary Clinton egészségi állapotával kapcsolatban, a legmerészebb szerint dublőrt használ. A szeptember 11-i megemlékezésről rosszulléte miatt távozó Hillary pár órával később, lánya otthonából kisétálva mosolyogva nyugtatgatta az embereket, hogy teljesen jól érzi magát. Azonban az internetre feltöltött fotók és videók összehasonlítása után sokakban felmerült a kérdés: valóban ugyanaz a két személy?

Fotó: twitter

Fotó: twitter

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Meghalt Sara Danius

  Gyász! Meghalt Sara Danius

  Meghalt 57 éves korában Sara Danius, az irodalmi Nobel-díjat odaítélő Svéd Akadémia első női titkára – közölte a család a svéd TT hírügynökséggel.

 • Borzalom! Gázrobbanás egy étteremben, sok halott

  Borzalom! Gázrobbanás egy étteremben, sok halott

  Egy étkezdében bekövetkezett gázrobbanás következtében hatan meghaltak, kilencen megsérültek a kelet-kínai Csiangszu tartományban vasárnap – jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség a helyi hatóságokra hivatkozva.

 • Szörnyű! Már ennyi halottja van a Hagibis tájfunnak

  Szörnyű! Már ennyi halottja van a Hagibis tájfunnak

  Tizenkilencre emelkedett Japánban a Hagibis tájfun halálos áldozatainak száma, több mint 140-en sérültek meg, és tizenkettő fölött van az eltűntek száma is – közölték japán hatósági források vasárnap.