2019. október 18., péntek
Lukács

Extra

Kabala hozhat szerencsét a Star Academy csodaszép énekesnőinek

A TV2 szórakoztató műsorában, a Star Academyben naponta követhetjük, az énekesek mennyit küzdenek azért, hogy ők legyenek a legjobbak. Ehhez persze nemcsak kitartó munka, de szerencse is kell. Bemutatjuk azt az öt énekesnőt, aki mindennél jobban hisz a kabalájában. 

A 22 esztendős Szőcs Renáta kiskora óta arról álmodik, hogy egyszer énekesnő lesz. 13 éves korától próbálkozik komolyabban az énekléssel. A kabalája egy maci, amelyet a barátjától kapott.
„Szeretnék esélyt kapni arra, hogy minél többet tanuljak, és megtudjam, mi rejtőzik bennem, hogy mire vagyok képes az éneklés terén” – mondta korábban a csinos fiatal lány.


_BBF1275

A 30 éves Bene Barbara eddig ingatlanosként dolgozott, de minden vágya, hogy a színpadon is megmutassa tehetségét. A Star Academy-házba kabalaként egy kis kézműves énekes madarat vitt be magával. Ettől várja szerencséjét.

bene_barbara

A 25 éves Balog Brigi már az oviban tudta, hogy énekelni fog. Úgy érzi, hogy határozottsággal, motivációval, őszinteséggel és pozitív visszacsatolással tudják a legtöbbet kihozni belőle. Szerencsét hozó kabalája egy keresztes karkötő.


balog_brigi (3)

Libor Laura vokalista és színész, fontos számára a természet, mivel tanyán nőtt fel, ami sokat adott számára. Hisz a szerencséjében, ezért Snoopyt, a kutyáját tartja a kabalájának. Sajnálja, hogy az izgalmas pillanatokban nem fogja megnyugtatni a négylábú közelsége, hiszen az állatot nem vihette magával.

libor laura (1)

Pádár Alexandra válogatott röplabdás volt, ma már inkább jógázik. Nemcsak a testére, de a lelkére is figyel. Nemrég kapott egy talizmánt, amelyen egy „szívcsakrát kinyitó” motívum van, amely elmondása szerint igazán közel áll hozzá.

pádár alexandra

Kapcsolódó Cikkek