2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Kállay-Saunders szerint csak a pénzét akarják

Teljesen követhetetlen Kállay-Saunders András büntetőügye, még az sem biztos, hogy párjával, Tolvai Renivel élettársak-e vagy sem. A pár szerint az ikerpár, akikkel az énekes három éve verekedésbe keveredett, csak a pénzükre hajt.

Tovább folytatódott a tanúkihallgatás Kállay-Saunders András büntetőügyében. Mint arról a  Lokál szerdán beszámolt, az énekes három éve a Hajógyári-szigeten verekedésbe keveredett, ami után egy testvérpár kórházba került arc- és orrcsonttöréssel, illetve koponyasérüléssel. Saunderst és barátját, Ábelt súlyos testi sértéssel vádolják, és az ügyben csütörtök délelőtt többek között az előadó barátnőjét, Tolvai Renátát is beidézték tanúként. A vallomástételek kissé kuszára sikeredtek a három évvel ezelőttiekhez képest, pedig a büntetőper lassan a végéhez közelít. Az első furcsaság, hogy az énekesnő már az elején bajban volt, hogy párjával élettársak-e vagy sem, amiben Saunders – aki júniusban csak barátnőjének vallotta Renit – próbált segítségére kelni a lánynak, ám sikertelenül. Végül Reni élettársi viszonyban egyezett ki a bíróval.


– A lakcímkártyánk nem egy helyre szól, így hivatalosan nem vagyunk élettársak, de együtt élünk egy bérlakásban – mondta a Lokálnak az énekesnő, aki a tárgyalás szünetében próbálta tisztába tenni a dolgot. Majd arról faggattuk Renit, hogy míg az első vallomásában az állt, András is ütött, most máshogy fogalmazta meg a történteket.

– András nem rúgott és nem ütött meg senkit! Segítségére kelt a barátjának, ami nagyon nemes dolog, szép sorjában leszedte róla a fiúkat, és ellökte őket. Ha a lökés ütésnek számít, akkor ütött. A sértettek pedig azért nem azt az illetőt vádolják, aki tényleg megütötte a megsérült fiút, mert Andrisról – ismert ember lévén – azt hiszik, milliomos, ezért tőle akarnak pénzt kicsikarni! – jelentette ki határozottan az egykori megasztáros, akit nagyon megviselnek a történtek.


– Most voltam először itt, a bíróságon, és remélem, utoljára is. Megvisel ez az egész, főleg amiatt, hogy a történtek óta olyan cikkek jelennek meg Andrisról, amelyek tönkretehetik a karrierjét, pedig ártatlan. Ha bármiben hibás lenne, én most nem állnék itt, el sem jöttem volna! – mondta Tolvai Reni, aki szerint a végkifejlet nem lehet más, mint hogy mindez a bíró számára is egyértelmű lesz, és fény derül arra, hogy Andris nem csinált semmi rosszat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.