2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb XVII.kerület

Leterítették a legendás kapust

Diákfoci Szabadság Sugárúti Általános Iskola Kű Lajos, Szűcs Lajos, TIschler Patrik és Torőcsik Bence ( Fotó: Sáfár Tibor)

Szűcs Lajos nem emlékszik az esetre
(Fotó: Sáfár Tibor)

A labdarúgó NB III hatodik fordulójában rendezett Nyírbátor–RKSK mérkőzésen a vendégek kapusedzője, a korábbi válogatott hálóőr, Szűcs Lajos elvesztette eszméletét, miután felesége elmondása szerint egy vendég szurkoló állcsúcson ütötte.

A rangado.hu-nak Szűcs úgy nyilatkozott, 2-1-es rákosmenti vezetésnél azzal húzta az időt, hogy nem adta vissza a labdát, a továbbiakra nem emlékszik. A nézőtéren helyet foglaló felesége beszámolója szerint egy drukker szó szerint kiütötte a trénert, akit kórházba szállítottak, majd onnan saját felelősségére távozott.

Az RKSK végül 2-1-re nyert, és hat forduló után – két ponttal lemaradva az éllovas Monortól – az ötödik helyen áll. Az RKSK szeptember 17-én 16 órától a REAC-ot látja vendégül.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.

 • Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegtek

  Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegtek

  Nyíregyházán, az evangélikus templomban emlékeztek az aradi vértanúk kivégzésének 170. évfordulóján. Több száz középiskolás diák, állami és egyházi vezetők, civil emberek gyűltek össze, hogy tisztelegjenek a kegyetlen ősz áldozatai előtt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.