EUR: 332,35 Ft
CHF: 302,13 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Madonna együtt iszik tini fiával

Lesifotósok örökítették meg, amint Madonna alkoholt iszik kiskorú fiával, Rocco Ritchie-vel.

A képeken jól látható, hogy Madonna előtt borospohár van, Rocco előtt meg egy korsó sör. A popdíva eddig sem a hagyományos nevelési elveiről volt híres, de úgy néz ki, tud még újat és meghökkentőt mutatni az 58 éves énekesnő. 13 September 2016. Madonna dined out this evening with son Rocco Ritchie and Jesus Luz at a restaurant in London. Madonna and Rocco are pictured for the first time together since she lost custody battle., Image: 299763171, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos

Mint ismert, Rocco és Madonna között az utóbbi években igencsak elmérgesedett a viszony, ami odáig fajult, hogy a 16 éves fiú apja, Guy Ritchie „elperelte” a gyámságot az édesanyától. A bírósági döntés óta a díva és gyermeke ritkán találkozik.

13 September 2016. Madonna dined out this evening with son Rocco Ritchie and Jesus Luz at a restaurant in London. Madonna and Rocco are pictured for the first time together since she lost custody battle., Image: 299763176, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.