2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Extra

Marsi Anikó: Lehet, hogy újra külföldre megyünk

Marsi Anikó a TV2 Tények műsorvezetői székébe kerülve egy ki nem mondott álmát váltotta valóra. Mint mondta, februárban még kisfiai tanulmányaival volt elfoglalva, és álmodni sem mert a lehetőségről, ma pedig az egyik legszerencsésebb nőnek tartja magát.

A Tények műsorvezetőjéről sugárzik, hogy megtalálta a helyét és remekül érzi magát régi-új szerepében.


HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST Marsi Anikó, Palik Laci (Fotó: Keresztesi Balázs)

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST Marsi Anikó, Palik Laci
(Fotó: Keresztesi Balázs)

– Nagyon jól érzem magam a bőrömben, bár sosem mondhatom azt, hogy teljesen elégedett vagyok magammal, de azt hiszem, ez amolyan női attitűd – kezdte nevetve Marsi Anikó, aki a mai napig egy valóra vált álomnak tartja, hogy a Tények műsorvezetője lehet. – Ha nekem fél évvel ezelőtt bárki azt mondja, hogy a TV2 hírműsorának egyik arca lehetek, az asztalt csapkodva nevetek rajta és megkérdezem, melyik bolygóról jött. A világ pillanatok alatt változik, rengeteg pozitív meglepetés érhet. Ezért nem szoktam sosem egyértelmű választ adni arra, hogy végleg itt maradunk-e Magyarországon. Alkalmazkodni kell és élni az élet adta lehetőségekkel, amivel most élünk is. Nem merem kijelenteni, hogy végleg hazaköltöztünk, talán egy újabb fél év múlva többet tudok mondani – mondta Anikó, aki nagy fia nyomására mondta ki a legvégső szót hazaköltözésükkel kapcsolatban. – Nekem a férjem és a fiaim szava és akarata a legfontosabb. Mikor a TV2 megkeresett a lehetőséggel, természetesen Lacival beszéltem meg először, de fontos volt mindkettőnk számára, hogy a fiaink hogyan állnak a dologhoz. Vilmos, a nagy fiam nagyon pozitív volt, amikor jött ez a lehetőség, azt mondta, „anya, ezt el kell vállalni, ezt csinálnod kell”. Amikor megkérdeztem tőle, hogy „de kisfiam, akkor hogyan fog zajlani az életünk?”, csak annyit válaszolt, „nem baj, megoldjuk, mert ha te boldog vagy, mi is azok leszünk”. Vince pedig a bátyját utánozva adott neki igazat, bár ő sokkal jobban félt attól, hogy praktikusan hogyan fogjuk megoldani az életünket. De már minden rendeződött – mesélte büszkén a Tények műsorvezetője, aki azzal is számol, hogy eljöhet a pillanat, amikor fiai megunják, hogy esténként csak egy órát tud velük tölteni. – Most az a felállás, hogy én viszem a fiúkat reggel az iskolába, Laci megy értük és tanulnak délután, míg én dolgozom. Este nyolc körül hazaérek, átbeszéljük a napot és csak utána fekszenek le aludni. De számolok azzal a lehetőséggel is, hogy mi lesz, ha egyszer az asztalra csapnak és azt mondják: „anya, szükségünk van rád, elég volt ebből!” Ebben az esetben az lesz, amit ők szeretnének, az ő szavuknál nincs erősebb érv. Most per pillanat egyébként kizártnak tartom, hogy ilyet mondanának, látják, hogy jól vagyok, boldog vagyok, az édesapjukkal pedig nagyon sok időt tölthetnek együtt.

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST Marsi Andikó, Palik Laci (Fotó: Keresztesi Balázs)

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST Marsi Andikó, Palik Laci
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Marsi Anikó egyébként azt is elárulta a Lokálnak, hogy férje, Palik László úgy döntött, nem fog már a médiában dolgozni, nem szeretne ismét közszereplő lenni, ezért nem válaszol az újságírók kérdéseire. – A családból most egyedül én vagyok közszereplő, biztos vagyok benne, hogy Laci nem kezdené újra a médiakarrierjét. Jelenleg számára is az a legfontosabb, hogy a fiúk jól beilleszkedjek az iskolába és minden rendben legyen velük.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Két rendőr sérült meg abban a balesetben, amit Lovasi András okozott március 27-én Budapesten. Az énekest a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az ügyben.

 • Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Óriási a boldogság Tóth Vera családjában, amellett ugyanis, hogy húga, Gabi babát vár, az ő magánélete is a lehető legjobban alakul, párjával, Zolival remekül kiegészítik egymást.

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.