EUR: 329,00 Ft
CHF: 298,82 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Aktuális VII.kerület

Megrázó hangfelvétel! Így kértek segítséget felrobbantott rendőreink

Borzalmas pillanatokat élhetett át az a két rendőr, akik megsérültek a szombat esti robbantásban.

Mint arról beszámoltunk, szombaton 22 óra 30 perckor robbanás történt a budapesti Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségben. A támadásban a rendőrnő életveszélyes, járőrtársa súlyos sérüléseket szerzett a robbantásban.


A fiatal nő életéért még most is küzdenek.

A rendőrök rádiós segélykérését nyilvánosságra hozták:

Kapcsolódó Cikkek

 • A legkisebb kiterjedésű volt az ózonlyuk 1982 óta

  A legkisebb kiterjedésű volt az ózonlyuk 1982 óta

  Az Antarktisz fölötti sztratoszférában kialakult abnormálisan meleg hőmérséklet drámai mértékben korlátozta az ózonveszteséget szeptemberben és októberben, ami a legkisebb méretű ózonlyukat eredményezte idén 1982 óta – közölték az amerikai Nemzeti Légkör-és Óceánkutató Hivatal (NOAA) és az amerikai űrkutatásai hivatal, a NASA kutatói.

 • Gátlástalanul mentegeti őszödi beszédét Gyurcsány Ferenc 

  Gátlástalanul mentegeti őszödi beszédét Gyurcsány Ferenc 

  Gyurcsány Ferenc hétfői parlamenti felszólalásával minden eddiginél érzékelhetőbbé vált a jelenség: a 2010 előtti balliberális politikai elit vérszemet kapva, az önkormányzati választást követően vissza akar kapaszkodni a hatalomba – írja az Origo.

 • Palkovics: ’56-ban a magyar fiatalok világraszólót alkottak

  Palkovics: ’56-ban a magyar fiatalok világraszólót alkottak

  1956 októberében a magyar fiatalok világraszólót alkottak, beverték az első szögeket a kor leghatalmasabb katonai erővel rendelkező nagyhatalmának koporsójába – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kedden, a budapesti Műegyetemen tartott megemlékezésen.