EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Extra

Muri Enikő: Nehezen fértünk meg egymás mellett anyuval

Eddig keveset beszélt a családjában tomboló feszültségekről Muri Enikő, azonban a Lokálnak most őszintén vallott közel két évtizedes ellentétéről az édesanyjával.

Enikő a múlt heti Sztárban Sztárban Beyoncé Listen című számát adta elő, közben ő maga is elérzékenyült, és noha a színpadon semmi nem látszott belőle, kis híján el is sírta magát.


– Bár a ruha alatt nem látszott, olyan szinten remegtem, hogy azt hittem, leesek a dobogóról, amelyen álltam. Saját érzéseimet, gondolataimat is beleadtam ebbe a dalba. Amikor hallgattam ezt a számot, mindig sírhatnékom támadt – mesélte Enikő.

Radics Gigi. Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Az énekes-színésznő szíve a mai napig összeszorul, ha édesanyjára gondol, akivel közel két évtizedig nem volt zökkenőmentes a kapcsolata.


– Volt egy 18 éves kemény periódusunk anyuval. Nehéz pontosan elmondani, mi volt a probléma, fogalmazzunk úgy, hogy két dudás nehezen fért meg egy csárdában. Úgy emlékszem, háromévesen kezdődtek a gondok közöttünk. Nagyon eleven gyerek voltam, ő pedig próbált visszafogni, de ez nem sikerült neki.

Kapcsolatuk épp akkoriban kezdett rendeződni, amikor Enikő Budapestre költözött tanulni és építeni a karrierjét. Kollégistaként kevesebbet látták egymást az anyukájával, ráadásul Enikő édesapja is igyekezett igazságot tenni a két nő között, ő is azért küzdött, hogy rendeződjön az anya viszonya lányával.

– Édesapám a példaképem. Nem a saját szülei nevelték fel, ettől függetlenül neki a családja volt a mindene. Nagyon bölcs ember, minden vitánkat reálisan látta. Ha anya tévedett, akkor ezt megmondta neki, de fordítva is megtörtént, főleg kamaszkoromban, amikor éppen a lázadó időszakomat éltem. Majdnem húsz évig Budapesten dolgozott, tehát gyerekkoromban sokszor csak hétvégén láttam. Ilyenkor próbáltuk rendezni a sorainkat anyával, hogy apa ne a feszültségre érkezzen haza, de persze ez sokszor nem sikerült. Így ment ez 21 éves koromig, amikor is én kértem meg anyát, hogy próbáljunk emberibb hangnemben kommunikálni, mert hosszú távon így nem lesz jó. Ez rendkívül fontos pontja volt a kapcsolatunknak, mert felnőttként mertem jelezni neki a problémát – mondta a 26 éves Enikő, aki azt is hozzátette, rengeteg erőt ad neki, hogy mára nyugodt és felhőtlen a kapcsolatuk.

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.