EUR: 330,32 Ft
CHF: 300,43 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Belföld

Ő gyilkolt Nyíregyházán – Fotó!

Emberölés miatt keresik a rendőrök Dr. Stamatiu Dan 54 éves román állampolgárt, aki szerda délután egy nyíregyházi családi házban lövéseket adott le az ott lakó házaspárra. Információink szerint a férfi ellen hamarosan kiadják a nemzetközi körözést, mert nagy valószínűséggel külföldre szökött.

roman

Fotó: Police.hu

Az asszony az őt ért lövés következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, férjét a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. Úgy tudni, a házaspár 7 éves gyermekei végignézték a lövöldözést.


A támadás után a férfi egy szürke színű, MLB-257 forgalmi rendszámú Dacia Loggia típusú autóval menekült el.

Információk szerint a támadó szerelemféltés miatt ölt.

A megyei rendőr-főkapitányság azt kéri lakosságtól, hogy aki a fotón látható személy jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 42/524-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Az MTI úgy tudja, az életveszélyesen meglőtt 49 éves férfit megműtötték a nyíregyházi kórházban, állapotáról egyelőre nincs hír.

Kapcsolódó Cikkek