EUR: 331,18 Ft
CHF: 301,37 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Extra

Ördög Nóra szóra sem méltatja Balázst

A TV2 műsorvezetője, Ördög Nóra számtalan show-műsor után most az ország első reality-tehetségkutató műsorát, a Star Academyt vezetheti, és mindeközben a Forbes a legértékesebb magyar celebnek választotta.
A Forbes magazin szigorú szempontrendszer szerint, megelőző kutatások után és szakmai zsűri értékelései alapján állította össze az idei celeblistát, amelynek az élén Ördög Nóra áll. Ez verte ki a biztosítékot Sebestyén Balázsnál, aki kemény szavakkal illette a műsorvezetőt. „Ha Ördög Nórit hajnali kettőkor felkelted, akkor is ledarálja neked a telefonszámot és belenéz a megfelelő kamerába, de ez személyiség kérdése. Neki nincs is másmilyen személyisége, Tillának van” – nyilatkozta Balázs a Forbesnak, korábban pedig így foglalta össze véleményét Nóráról: „Kevés személyiség, nagy hang. De Ördög Nórát így szeretjük.” Friderikusz Sándor a 24.hu-n állt ki a műsorvezető mellett és osztotta ki Balázst, Nóra azonban nem kíván beszállni az adok-kapokba. Vérprofi műsorvezetőként egyszerűen csak teszi a dolgát és örül az elismerésnek.
Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra (Fotó: Keresztesi Balázs)

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra
(Fotó: Keresztesi Balázs)

– Nagyon meglepődtem, már csak azért is, mert semmilyen előzménye nem volt a dolognak, a világon senki sem keresett meg, és a lista megjelenésének napján az interneten szembesültem vele, hogy a legértékesebb magyar celeb lettem. Nem akarom túl komolyan venni magam, de nagyon jólesett és nagyon hízelgő – ismerte el a Lokálnak a Star Academy műsorvezetője, aki arra a legbüszkébb, hogy szigorú kritériumok alapján került ki győztesen a mezőnyből.
RTL 18. születésnapi parti.

Sebestyén Balázs

– Nekem ez nagyon értékes dolog, főleg hogy egy igen összetett szempontrendszer alapján lettem listavezető. Vizsgálták többek között a szakmaiságot, a népszerűséget, a szerethetőséget és az eladhatóságot, vagyis csupa olyan dolgot, ami tulajdonképpen a munkánk fokmérője. Aki lekerül erről a listáról, vagy nem is volt rajta, az azt mondja: ez egy hülyeség, de aki fent van, az büszke rá. Én most ott vagyok, és sokat jelent számomra – vallotta be Nóra, aki izgatottan vágott bele az új, formabontó, beköltözős tehetségkutató műsor vezetésébe, ami számára újabb tapasztalatforrás.

– Realityt még sosem vezettem. Nem tartok tőle, de óriási a szakmai kíváncsiság bennem, hogyan fog működni. Nem mellesleg Majkával csatlakoznunk kell egy nagyon zárt közösséghez, ahol barátságok köttetnek, szerelmek szövődnek és lesznek konfliktusok is. Szóval minden szempontból komoly feladat elé nézünk – mondta el Nóra, aki elképzelni sem tud jobb műsorvezető partnert, mint a realityk koronázatlan királyát, Majkát, hiszen ő kívülről-belülről jól ismeri a valóságshow-k világát.
 
Családbarát stúdió

A kétgyermekes műsorvezető igazán komfortosan érezhette magát a szombaton elindult tehetségkutató színpadán, hiszen egyrészt komoly rutinnal rendelkezik az élő show-k vezetésében, másrészt a nézőtérre pillantva két ismerős arcra is mosolyoghatott közben: férje, Nánási Pál és kislányuk, Mici élőben is megnézte Nórit a Star Academy első adásában. A kifejezetten családbarát produkció nagyban megkönnyíti Nóri és a többi celeb szülő életét is, hiszen Majka kisfia, Marián és Pásztor Anna babái is rendszeres látogatói a gigantikus stúdiónak.


Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra (Fotó: Keresztesi Balázs)

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Kapcsolódó Cikkek