EUR: 330,32 Ft
CHF: 300,43 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Extra

Pataky Attila beszólt a NASA-nak

Az Edda frontembere számos fórumon hangoztatta már kapcsolatát a földönkívüliekkel. Orosz kutatók a közelmúltban bejelentették, hogy idegen naprendszerből érkező jelet fogtak, de Pataky szerint ez már sokkal korábban megtörtént, ráadásul véleménye szerint az idegenek már köztünk élnek.

Szokatlanul erős, egy távoli naprendszerből érkező jelet fogtak orosz kutatók tavaly májusban, idén augusztus végéig titokban tartotta ezt a földön kívüli életet kutató szervezet, a SETI. A jel egy 6,3 milliárd éves csillag irányából, a Herkules csillagképből jött, ami körülbelül 95 fényévnyire van a Földtől. A témában az Edda frontemberét, Pataky Attilát is megkérdeztük, aki mindig is bátran vállalta a véleményét a földönkívüliekkel kapcsolatos témában, dacára annak, hogy sokan megmosolyogtatónak tartják nézeteit.


– Már rég túl vagyunk ezen, csak eddig titkolták az emberek elől. Sokan nem tudják, de az 1930-as években a németek már jártak a Holdon, sokkal korábban, mint amit az amerikaiak felvállaltak. Ez a mostani bejelentés csak egy szelete ennek a hatalmas hazugságerdőnek és parasztvakításnak, amit a NASA és más űrkutatási hivatalok csinálnak-csinál az emberiséggel, hiszen már réges-rég megvan a kiépített kommunikációs rendszer az emberek és más, idegen fajok között – osztotta meg ismereteit Attila.

Az énekes, aki állítása szerint már számos alkalommal találkozott idegen civilizációból érkezett lényekkel, úgy érezte, fontos hozzáfűzni a nyilvánosságra hozott adatokkal kapcsolatban azt is, hogy hogyan és mennyire lehetnek hatással jövendőbeli életünkre az ufók.


– Számos fajjal állunk kapcsolatban. Vannak köztük olyanok, akik már több ezer éve is jártak itt, például az annunakik. A fogott jelről sokat nem tudhatunk, de le kell szögezni, hogy nem feltétlenül jött békés szándékkal. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az emberiség története során már 20-30 faj látogatott el a Földre, többen közülük a mai napig közöttünk vannak. Nem véletlenül készülhetett el például a Men in Black című film, hiszen azt is valós események inspirálták – mesélte Attila.

Kik azok az annunakik?

The Arrival Of The Planet Known As Nibiru , Planet X . The Home Of An Alien Reptilian Race Known As The Annunaki., Image: 283402669, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Az ufóhívők szerint az egyik legfejlettebb idegen civilizáció tagjait nevezik annunakiknak. Egyes feltételezések szerint a faj már 450 ezer évvel ezelőtt olyan fejlett technikával rendelkezett, mint az emberiség manapság. Eredetük több millió évre visszamenőleg lekövethető, bolygójuk a Nibiru. A Földre viszonylag későn, körülbelül 3600 évvel ezelőtt jöttek el először.

A sztárok között is vannak földönkívüliek

Két évvel ezelőtt a Blikknek adott nyilatkozatában Pataky meglepő titokról rántotta le a leplet: egy ismert közszereplőről derült ki számára, hogy másik bolygó szülötte.

– Két évvel ezelőtt találkoztam eggyel, azonnal felismertem. Olyan kisugárzása volt, amiből rögtön éreztem, hogy micsoda. Annyit elárulhatok, hogy nem énekes volt, de közszereplő. Nem akarom felfedni a kilétét – mesélte az énekes.

Budapest, 2014. május 28. Pataky Attila rockzenész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Kapcsolódó Cikkek