2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Rajongva szereti kedvese Polyák Lillát

Romantikus pillanatokat kapott el a Lokál Extra fotósa a Sztárban sztár legutóbbi adásán. Polyák Lillát elkísérte 16 évvel fiatalabb szerelme, a 24 éves Gömöri András Máté. Az énekes-színész rajongva figyelte szerelmét, majd kézcsókkal köszöntötte, amikor találkoztak. Szemmel láthatóan odavannak egymásért. Néhány hónapja derült ki, hogy a Budapesti Operettszínház két művésze egymásba szeretett. Polyák Lilla korábban arról beszélt, nem tervezte, hogy miután elvált Hommonay Zsolttól, újra kapcsolatba kezdjen, de a szívének nem tudott parancsolni.

– Miután Zsolt elköltözött, nem kerestem új kapcsolatot, mert úgy gondoltam, egy kis magány jót fog tenni. Hiszen tizenöt éves korom óta nem voltam egyedül. Hosszú kapcsolataim voltak, és egyikből mentem a másikba. Azt hittem, a sors azért hozott ilyen helyzetbe, hogy többet tudjak foglalkozni magammal. Négy hónapig voltam egyedül, majd becsapott a villám – nyilatkozta korábban Lilla.


Marie Antoinette - premier, Budapesti Operettszínház (Fotó: Keresztesi Balázs)

Marie Antoinette – premier, Budapesti Operettszínház
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Polyák Lilla és barátja, a Sztárban sztárban. Fotó: Mészáros Diána

Polyák Lilla és barátja, a Sztárban sztárban.
Fotó: Mészáros Diána

Polyák Lilla barátja, a Sztárban sztárban. Fotó: Mészáros Diána

Polyák Lilla barátja, a Sztárban sztárban.
Fotó: Mészáros Diána

Polyák Lilla barátja, a Sztárban sztárban. Fotó: Mészáros Diána

Polyák Lilla barátja, a Sztárban sztárban.
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.