EUR: 328,53 Ft
CHF: 298,60 Ft
2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Extra

Rékasi Károlyt nem engedi dolgozni Pikali

Továbbra is bizonytalan Rékasi Károly visszatérése a színpadra. A hírt Pikali Gerda erősítette meg a Lokálnak. A súlyos motorbalesetet szenvedett színész több mint egy évvel a tragédia után se tud visszatérni a színpadra, mivel számos műtét és kezelés után sem erősödött meg a lába.

Rékasi Károly A József Attila színház évadnyitója (Fotó: Máté Krisztián)

Rékasi Károly A József Attila színház évadnyitója (Fotó: Máté Krisztián)

A színész és kedvese, Pikali Gerda augusztus végén akarta elkezdeni Boldogság című darabjuk felújító próbáit a József Attila Színházban, de a közös munka még várat magára Rékasi egészségi állapota miatt.


– Ha Károly meggyógyul, akkor lesz újra előadás. Az élet nem adja olyan könnyen az egészséget. Jó úton vagyunk, újabb műtétet nem helyeztek kilátásba az orvosai, de még rengeteget kell erősítenie, gyógytornáznia. Reméljük, lassan eljön a várva várt gyógyulás. Tudja, hogy a teljes sikernek az az útja, ha higgadt marad, dacára annak, hogy nagyon aktív férfi és már menne vissza dolgozni. Minden viszontagság ellenére azonban le a kalappal előtte, ahogy kezeli a helyzetet – mondta el Gerda.

A színész a Blikkben mesélt arról, hogy a szervezetében található húsevő baktérium lassítja a gyógyulást, amit egy speciális antibiotikum-kúra segítségével próbálnak semlegesíteni az orvosok. A tét nem kicsi, hiszen az agresszív fertőzés következtében akár a sérült lábát is elveszítheti a színész.


– Hogy mikor tűnnek el ezek a baktériumok, azt nem tudom, és a baleseti sebészet szeptikus osztálya sem jósolgat, csak a tényeket közlik. Minden bizalmam bennük van, remek csapat, már nagyon sok embert talpra állítottak – mondta Rékasi.

Amíg párja az egészségéért küzd, Gerda gőzerővel forgat a Jóban-rosszban című sorozatban, rengeteget szinkronizál és játszik, többek között a Hűtlenség ára című darabban, ahol egy több mint 7 millió forint értékű ékszert viselve lépett fel tegnapelőtt a Játékszínben. A különleges alkalom apropóján Gerda megosztotta legkedvesebb ékszerének a történetét.

– Szerettem volna venni magamnak egy gyűrűt, amelyet aztán Károly vásárolt meg. Eredetileg egy visszafogottabbat akartam, de végül együtt választottunk ki egy fehérarany gyűrűt kis kövekkel – mondta lapunknak.

Gerda korábban megosztotta a Lokál olvasóival, hogy augusztusban közös nyaralást tervezett gyermekeivel és a lábadozó színésszel.

– Horvátországba megyünk egy kicsit pihenni hármasban vagy négyesben, Károly állapotától függően. Nincsenek merev szabályok, mindketten úgy éljük az életünket, hogy mindenki jól érezze magát – mondta korábban Gerda a Lokálnak. Lapunk információja szerint Rékasi állapota miatt azonban végül csak hárman látogattak el a horvát tengerparthoz, ahol pár napig lazíthatott a színésznő fiaival.

Boldogság című vígjáték Pikali Gerda és Rékasi Károly főszereplésével (Fotó: Máté Krisztián)

Boldogság című vígjáték Pikali Gerda és Rékasi Károly főszereplésével (Fotó: Máté Krisztián)

Rékasi Károly Pikali Gerda A József Attila színház évadnyitója (Fotó: Máté Krisztián)

Rékasi Károly Pikali Gerda A József Attila színház évadnyitója (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek