2019. október 15., kedd
Teréz

Belföld

Símaszkban nyilatkozott a soproni bérgyilkos – fotó!

Símaszkban vallott a Kékfény kamerája előtt az a férfi, akit a vád szerint egy 43 éves soproni vállalkozó azzal bízott meg 2015 októberében, hogy ölje meg a családját.

A nyomozás adatai szerint a vállalkozó, aki 2014-ben vált külön feleségétől, tetemes, 50 milliós adósságot halmozott fel, és exneje megölésével akart hozzájutni a közös vagyonhoz. Ezért előbb arra fogadta fel ismerősét, hogy rabolja ki a közös házat, majd egy hónappal később a megbízást „családirtásra” változtatta, amiért másfél millió forintot ígért a férfinak.


Soproni BERGYILKOS Foto_KekFeny

– Igazából Magyarországon nem léteznek bérgyilkosok. Nincs az az eszköz, az a lehetőség, az a pénz, amiért ezt valaki vállalná – szögezte le a Kékfény riportjában az ismerős, aki állítja, esze ágában sem volt teljesíteni a feladatot. Előbb hetekig hitegette megbízóját, majd az egész tervet felfedte az asszony előtt, aki azonnal a rendőrséghez fordult. A 43 éves vállalkozó ellen emberölés előkészülete miatt emelt vádat a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Szerinte azonban ez nem gyilkossági, hanem karaktergyilkossági ügy – legalábbis ezt állította a műsorban szintén megszólaltatott vádlott, aki kijelentette, egy szó sem igaz a „bérgyilkos” meséjéből. Szerinte a feleség és az ismerős közösen akarják ellehetetleníteni őt.

Az ügyről további megdöbbentő részleteket tudhat meg, aki figyelemmel kíséri a Kékfény ma esti adását 20 óra 40 perctől a Duna Televízióban vagy az adás kedden 23 óra 30 perckor kezdődő ismétlését.

Soproni BERGYILKOS Foto_KekFeny_3

Kapcsolódó Cikkek