2019. október 15., kedd
Teréz

Egyéb XVIII.kerület

Spöttle: Meg kell kímélni Magyarországot!

A kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazás kapcsán tartott lakossági fórumot Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Polgárok Házában. A telt házas rendezvényen a szakértő németországi példákon keresztül vezette le, miként romlottak például a bűnügyi statisztikák az ellenőrizetlen bevándorlás hatására.

Idomeni, 2016. április 10. Migráns férfiak menekülnek a feléjük kilőtt könnygázgránátok elől a macedón határ mellett fekvő Idomeni görög falunál létesült alkalmi menekülttáborban 2016. április 10-én, miután több mint ötszáz migráns rohamot intézett a határkerítés ellen és megróbáltak áttörni. A görög hatóságok becslése szerint a balkáni migrációs útvonal március 9-i lezárása óta nagyjából 53 ezerre duzzadt a Görögországban ragadt menekültek és migránsok száma. (MTI/AP/Amel Emric)

Október 2-án a kérdés:  Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését? (MTI/AP/Amel Emric)

Moccanni sem lehetett az Üllői úton tartott fórumon, ami az október 2-i népszavazás fontosságáról szólt. A későn érkezők közül sokan vissza is fordultak, nem tudtak bejutni a terembe. Ők nem hallhatták, hogy a Németországban született, de tíz éve hazánkban élő Georg Spöttle saját tapasztalatain keresztül vázolta, mi várható, ha nagy hullámban, kontrollálatlanul érkeznek hazánkba migránsok. A volt katona és rendőr elmondta, tavaly 2,1 millió bevándorló érkezett Németországba, és idén is közeledik ehhez a számuk.


(fotó: bp18.hu)

Spöttle előadásán telt ház volt (fotó: bp18.hu)

− Olyan emberek, akikről nem tudjuk, honnan és milyen motivációval jönnek. Látjuk, hogy hány migránsból lett terrorista, és hogy egy éven belül háromszáz ember vált a terrorizmus áldozatává. Fontos tudni, hogy a terroristák jelentős része rendkívül alacsonyan iskolázott, és szinte mindegyikük fiatal kora óta börtönviselt. Többnyire a börtönévek alatt, ugyancsak elítélt, műveltebb, vezető típusú szélsőségesek radikalizálják őket. Minden bajért, a saját szegénységükért és rossz sorsukért is kizárólag a nyugati keresztény társadalmat teszik felelőssé, amin bosszút kell állni.

Az európai nőket a migránsok prostituáltnak tartják és úgy is kezelik. Ez is a neveltetésük része, ebben a hitben nőnek fel és ezt semmi sem változtatja meg – számolt be Georg Spöttle előadásáról a bp18.hu. A szakértő kiemelte, számos német városban léteznek már olyan kerületek, ahová helyi lakos már egyáltalán nem, és a rendőrök is csak teljes védelmi felszerelésben és csak csoportosan léphetnek be. Tapasztalatai szerint a migránsok milliói egy párhuzamos világban élnek, saját nyelvükkel, vallási és gazdasági berendezkedésükkel.
– Elutasítják például Németország, de valamennyi európai társadalom értékrendjét. Ettől kell Magyarországot megkímélni.


Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.