2019. október 15., kedd
Teréz

Egyéb

Szerelmével nyaralt Lola

A nyári koncert szezon után Lola párjával Bencével Horvátországba utaztak.Ezúttal nem klipforgatás hanem utazás céljából utaztak a tengerpartra.

A kellemes kikapcsolódás mellett Lola és Bence egy lakatlan szigetre tévedtek ahol kizárólag csak kettesben voltak.”Úgy érezhettem magam egy kis ideig mint Brooke Shields a Kék lagúna című filmben nagyon romantikus szinte nagy élmény volt.-mesélte Lola A szexi énekesnő több klipjét forgatta már Horvátországban. Alig 17 évesen Álomtánc című klipjét forgatta pár hónappal ezelőtt pedig Sose vagy egyedül címmel.

A háromszoros Comet díjas énekesnő számára igazán hasznos feltöltődés volt a pihenés hiszen hamarosan országjáró akusztik turnéra indul és ezzel párhuzamban jelenik meg soron következő dala és klipje.

Lola nyár 2 lola nyár Lola nyár 3

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.