EUR: 330,25 Ft
CHF: 300,44 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Aktuális

Szexbotrány! Fiatalkorú lány a ötgyerekes jobbikos szeretője

Ismét szexbotrányba keveredett egy nős, családos jobbikos politikus. Ezúttal a pesti Duna-parti holokauszt emlékművet leköpő Kulcsár Gergelyről derült ki, hogy összeszűrte a levet a Jobbik ifjúsági szervezetének egyik kiskorú tagjával.

Szexbotrányba keveredett Kulcsár Gergely, a Jobbik nős, négygyermekes országgyűlési képviselője – írja a Ripost. A lapnak eljuttatott dokumentumok alapján egy újabb szerelmi botrány eddig gondosan takargatott  részletei kerülhetnek most napvilágra. 


Debrecen, 2015. július 5. Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei elnöke beszél a párt demonstrációján a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal debreceni befogadó állomásának közelében 2015. július 5-én. A Jobbik politikusai szerint azonnal zárttá kell tenni a debreceni menekülttábort és az ország többi, bevándorlókat befogadó állomását. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Debrecen, 2015. július 5.
Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei elnöke beszél a párt demonstrációján a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal debreceni befogadó állomásának közelében 2015. július 5-én. A Jobbik politikusai szerint azonnal zárttá kell tenni a debreceni menekülttábort és az ország többi, bevándorlókat befogadó állomását.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Dokumentumok bizonyítják

– Kiderült, hogy a Jobbik négygyerekes parlamenti képviselője Kulcsár Gergely  is félrelépett, ráadásul ő egy kiskorú(!) lány oldalán kereste a boldogságot… – írja a weboldal, akik kiemelik:  a Jobbik etikai bizottságából kiszivárgó, dokumentumokkal alátámasztott információk szerint már több vizsgálatot is tartottak az ügyben. Hiába próbálták,nem lehetett eltussolni a botrányt mert maguk az esetről tudomást szerző felháborodott párttagok kezdeményeztek etikai eljárást a  parlamenti képviselő ellen.


Szőnyeg alá akarták söpörni

Az etikai eljárás során bebizonyosodott, hogy a politikus, a “példás családapa” valóban egy a Jobbik ifjúsági tagozatában tevékenykedő 18 éven aluli leány oldalán találta meg, igaz csak ideiglenesen a boldogságot… A nyilvánvaló bizonyítékok ellenére a pártvezetés egyelőre úgy döntött, hogy ezt az ügyet már megpróbálja a szőnyeg alá söpörni, ezúttal nem lesz semmiféle beismerő vallomás és bűnbánat.

Kulcsár Gergelynek egyébként nem ez az első botránya. Mint ismert 2015 tavaszán leköpte a budapesti Duna-parton lévő holokauszt emlékművet. Vona Gábor a párt elnöke akkor bocsánatkérésre kötelezte Kulcsárt.

kulcsar-gergely-jobbik-holokausztA Lokál megkereste Kulcsár Gergelyt, aki levélben válaszolt lapunknak.

– A személyemmel kapcsolatos hazugság egy négy évvel ezelőtti rosszindulatú pletykán alapul, a teljesen alaptalan vádaskodást már akkor cáfoltam – írta a politikus.

Volner és a bozót-ügy

Nem ez az első jobbikos szexbotrány. A Lokál is többször foglalkozott Volner János, bozótos ügyével. A frakcióvezető nemrég egy Pécel környéki bokros területen bukott le a Jobbik frakció jogászával. Volner szintén, nős családapa. Ugyan mindenféle titkosszolgálati megfigyelésről beszélt, kiderült: az ügyben nem indult semmilyen eljárás, sőt lapunknak még a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke is elképzelhetetlennek tartotta, hogy kémkedtek volna Volner után. Ezzel szemben a politikus bevallotta, hogy a vele a bokrok közt eltűnő hölggyel hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban áll.

Budapest, 2015. március 30. Volner János jobbikos képviselő felszólal a brókerbotrányok áldozatainak kártérítését szolgáló vagyon biztonságba helyezéséről szóló törvényjavaslat vitáján az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. március 30-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Budapest, 2015. március 30.
Volner János jobbikos képviselő felszólal a brókerbotrányok áldozatainak kártérítését szolgáló vagyon biztonságba helyezéséről szóló törvényjavaslat vitáján az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. március 30-án.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Volner es az ismeretlen no 20 percet toltottek kettesben a bozotban

Vona is csalta az asszonyt

A házasságtörésekben egyébként a pártelnök, Vona Gábor sem marad el embereitől. Még 2013-ban Terry Black volt transzvesztita előadóművész vádolta meg erkölcstelen életvitellel Vonát. Erre a Jobbik elnöke így reagált akkor.

Budapest, 2016. március 21. Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke, frakcióvezetője az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. március 21-én. Balra Dúró Dóra, a Jobbik frakcióvezető-helyettese. MTI Fotó: Kovács Tamás

Budapest, 2016. március 21.
Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke, frakcióvezetője az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. március 21-én. Balra Dúró Dóra, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.
MTI Fotó: Kovács Tamás

– Ahogy azt az idén május elsején megjelenő Fekete bárány, fehér holló című könyvemben is megírtam már, a házasságomnak néhány évvel ezelőtt volt egy nagyon nehéz válsága, amely majdnem véget vetett a kapcsolatunknak. Ebben az időben házasságon kívüli kapcsolatom alakult ki, amellyel nagyon sok szenvedést okoztam a szeretteimnek. Ez az én felelősségem, amit vállalok. Ember vagyok, megbuktam, igyekszem tanulni belőle. A történteket a feleségemmel megbeszéltük, megszenvedtük és körülbelül egy évbe telt, mire feldolgoztuk, és hála Istennek, most azt mondhatom, a kapcsolatunk jóval erősebb és biztosabb, mint előtte volt”.

Ezen kívül fontosnak tartotta azt is kiemelni, hogy soha nem járt “homokos” bárban, de bármiféle egyéb vagy heteroszexuális irányultságú night clubban sem.

– Soha nem próbáltam semmilyen kábítószert, még füves cigit sem. Soha nem volt kapcsolatom semmiféle szexuális mássággal. Soha nem volt kapcsolatom prostituálttal. Semmiféle erőszakos vagy törvénytelen dolgot nem követtem el. Soha senkitől, sem magánembertől, sem a közjavakból semmit nem loptam – közölte.

Kapcsolódó Cikkek