EUR: 332,13 Ft
CHF: 301,79 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Külföld

Szörnyszülött! Megerőszakolt egy 11 hónapos babát

A férfi az anyjától rabolta el a kiszemelt kisgyereket.

Emberi ésszel felfoghatatlan az a szörnyűség, ami pénteken történt Indiában. Delhiben, a Vikaspuri negyedben álló egyik szálloda vendége lopta el a 11 hónapos kislányt, majd a közeli erdőbe menekült vele, ahol megerőszakolta – írja a Metro.co.uk.

A riadoztatott rendőrök nem messze a gyermek otthonától találtak rá az eszméletlen kislányra, vérző testétől nem messze pedig egy mobilt találtak, ami alapján hamar be tudták azonosítani a tettest. Kiderült, a férfi több más munkással együtt lakott a szállón, ahonnan kiszúrta magának az apróságot.

A gyermeket súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Meghalt Sara Danius

  Gyász! Meghalt Sara Danius

  Meghalt 57 éves korában Sara Danius, az irodalmi Nobel-díjat odaítélő Svéd Akadémia első női titkára – közölte a család a svéd TT hírügynökséggel.

 • Borzalom! Gázrobbanás egy étteremben, sok halott

  Borzalom! Gázrobbanás egy étteremben, sok halott

  Egy étkezdében bekövetkezett gázrobbanás következtében hatan meghaltak, kilencen megsérültek a kelet-kínai Csiangszu tartományban vasárnap – jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség a helyi hatóságokra hivatkozva.

 • Szörnyű! Már ennyi halottja van a Hagibis tájfunnak

  Szörnyű! Már ennyi halottja van a Hagibis tájfunnak

  Tizenkilencre emelkedett Japánban a Hagibis tájfun halálos áldozatainak száma, több mint 140-en sérültek meg, és tizenkettő fölött van az eltűntek száma is – közölték japán hatósági források vasárnap.