EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 20., vasárnap
Vendel

Életmód

Tudtad? Így növelheted a libidódat társasjátékkal – 18+!

Aki egy kicsit is figyel kapcsolatára és valóban fontosnak tartja, hogy mindenben összhangban legyen párjával, az tudja, a jó szexet hamar megöli a rutin, a megszokottság és a fantáziátlanság.

Ma már szerencsére egyre több olyan eszköz vagy éppen játék akad, aminek a segítségével nemcsak, hogy feldobhatod, de akár egy egészen új síkra is helyezheted szexuális életedet.


Míg dédanyáink vagy akár nagyszüleink csak a fantáziájukra hagyatkozhattak, hogy mivel dobják fel – már ha egyáltalán gondoltak erre – szexuális életüket, addig ma már sokkal könnyebb dolga van azoknak is, akik „soványka” képzelőerővel bírnak, de azt már tudják, valamit tenniük kell libidójuk növelésének érdekében.

Azt már persze minden párnak a maga ízlése, vagy éppen bátorsága szerint kell eldöntenie, hogy esetleg valamilyen segédeszközzel vagy játékos megoldással frissíti fel az együttléteket.


Összeállításunkban most azoknak igyekszünk segíteni, akik játszani szeretnének, hogy egy igazán jót hancúrozhassanak.

Kezdjük a lájtosabb társasokkal, amik ötletesen, viccesen, de nem azonnal a lényegre térően vezetik fel a szeretkezést.

A játékoknál nagyon fontos az időzítés is. Semmiképpen sem tanácsos kutyafuttában nekiállni a társasnak. Sokkal kellemesebb, ha esetleg már pár nappal előtte kitűzzük a nagy napot, így hagyunk időt a hangolódásra is, ráadásul így marad idő az előkészületekre is.

A siker érdekében esetleg gyújthatunk egy pár gyertyát a szobában, hogy ezzel is sejtelmesebbé varázsoljuk a helyszínt. A hangulat oldását segítheti egy finom bor, vagy egy behűtött pezsgő is.

woman-746911_1280

Páros játszma

A játék lényege, hogy minél több minden kiderüljön rólad, miközben te is jobban megismerheted a párodat. Természetesen a győzelem a cél, amihez azért kellő vagányságra is szükség van, hiszen néhány kérdésre bizony még olyan dolgokat is el kell árulnod magadról, vagy éppen vágyaidról, amiket eddig sosem mertél volna megtenni.

Szexértő

Ezt a játékot nevezhetjük akár szex IQ tesztnek is, ugyanis kvízkérdések vannak, amikből kiderül, mennyire vagy profi az ágyban vagy akár a szerelemben. Bár önbizalomban ritkán van hiány, vigyázat, itt valóban tudni kell mindent a testünkről és annak működéséről is. Ráadásként kiderül az is, hogy mennyire vagyunk felvilágosultak a szexben.

A társas kifejezetten mókás kártyákat tartalmaz, de a sok vicces kérdés hamar kideríti, ki milyen lepedőakrobata.

A játék győztese bátran húzhatja ki magát, hiszen valódi szexértő lesz.

Hátsó gondolatok

Nos itt jön az a közmondás, rossz az, aki rosszra gondol….

Itt aztán tényleg hamar kiderül, kinek mennyire piszkos a fantáziája.

A társasjátékban fantáziánk segítségével kell feladványokat megfejteni.
Körülírások segítségével kell kitalálni a megfejtéseket a itt a téma sokkal sikamlósabb. Az izgalmas, néha erotikusnak tűnő leírások majdnem minden esetben ártatlan, teljesen hétköznapi kifejezéseket rejtenek.

Itt az ideje, hogy merészebbek legyünk, azaz jöhet a tömény erotika.

sexy-1517255_1280

Érzékek Birodalma

Ennél a játéknál már nincs mese, a vége biztosan szeretkezés lesz.

A társas lényege, hogy ura lehetsz az érzékeknek, azaz itt már olyan feladatok vannak, amikben már nem elméleti síkon kell jónak lenned. Itt feladatok vannak, amiket a lehető legjobban kell tudnod végrehajtanod, amihez külön javasolt például a masszázsolaj, vagy egy-két segédeszköz.

A lényeg, hogy miközben játszotok, egyre jobban egymásra hangolódtok, miközben felkorbácsoljátok mind a saját mind pedig partneretek érzékeit.

Nehezítés, hogy még egy homokóra is pereg a feladatok teljesítésénél, így hiába a vágy, a játéknak mennie kell tovább.

Végül egy olyan társasjáték következik, ami segít abban, hogy a már eddig is kellően izgalmas, vad együttléteket magasabb szintre emeljétek.

couple-731890_1920

Monogamy

Egy igazán szenvedélyes viszony a pároddal, tökéletes eszköze annak, hogy kapcsolatotokban még magasabb szintre emeljétek a szexualitást!

A szórakoztató, romantikában, de főként erotikában gazdag párjáték, biztos élvezetet és intim pillanatokat nyújt, megfűszerezve ezzel a párkapcsolatot.

A játék során több száz feladatot kell teljesíteni, három különböző szinten.

Ahogy haladtok előre, egyre többet tudtok meg egymás testéről, elméjéről, miközben kiderül, hogy mi az, ami a párotokat igazán lázba hozza!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek