EUR: 332,42 Ft
CHF: 302,48 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Egyéb XVII.kerület

Velencén kerekeztek a gregorosok

A Gregor József Általános Iskola harmadikos tanulói tanárokkal és szülőkkel együtt kerekezték körbe a Velencei-tavat szeptember elején. Az intézmény híres „autómentességéről”, hiszen minden év októberében autómentes hetet tart, amivel elérték, hogy a diákok nyolcvan százaléka autó nélkül érkezzen a sulihoz.

Havasiné Ambrus Andrea osztályfőnök az elmúlt években kerékpároktatást szervezett a kicsiknek, és miután a közeli, cinkotai, Naplás-tavi terepeket már bejárták, elhatározták, hogy messzebbre is elmennek, így a szülőkkel összefogva biciklivel megkerülték a Velencei-tavat.

ketkereken

Gyönyörű időt fogtak ki a túrához

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.

 • Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegtek

  Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegtek

  Nyíregyházán, az evangélikus templomban emlékeztek az aradi vértanúk kivégzésének 170. évfordulóján. Több száz középiskolás diák, állami és egyházi vezetők, civil emberek gyűltek össze, hogy tisztelegjenek a kegyetlen ősz áldozatai előtt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.